intarzierea menstruatie si dureri de ovare
Buna ziua,
Numele meu este ANNA, am 22ani si sunt mamica unui baitel de 1 an si o luna.
Ultima zi de menstruatie a fost acum 6 saptamani mai exact pe data de 17 mai si de cateva zile am dureri de ovare.
Vineri am facut primul test de sarcina care a iesit negativ, iar astazi inca unul tot cu rezultat negativ.
Mentionez ca nu a avut loc nici o schimbare in activitatiile mele zilnice, alimentatie si nu am luat nici un medicament.
Am sunat la cabinetul ginecologic pentru o programare cat mai urgenta dar care din pacate este posibila doar in 3 saptamani.
Ce este de facut?
Va multumesc!
Numele meu este ANNA, am 22ani si sunt mamica unui baitel de 1 an si o luna.
Ultima zi de menstruatie a fost acum 6 saptamani mai exact pe data de 17 mai si de cateva zile am dureri de ovare.
Vineri am facut primul test de sarcina care a iesit negativ, iar astazi inca unul tot cu rezultat negativ.
Mentionez ca nu a avut loc nici o schimbare in activitatiile mele zilnice, alimentatie si nu am luat nici un medicament.
Am sunat la cabinetul ginecologic pentru o programare cat mai urgenta dar care din pacate este posibila doar in 3 saptamani.
Ce este de facut?
Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Cauzele acestor dureri pot fi multiple, si este necesar un consult ginecologic insotit eventual de o ecografie.
O zi placuta!
Cauzele acestor dureri pot fi multiple, si este necesar un consult ginecologic insotit eventual de o ecografie.
O zi placuta!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Durere de ovare
- 3nu stiu ce sa mai cred.. mesntruatie intarziata 9 zile
- 3Sunt insarcinata?
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 4Intarziere menstruatie
- 4intarzieri mari de menstruatie
- 14Durere de ovare
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 9Menstruatie intarziata
- 3Am ramas însărcinată?
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 2Ovare inflamate
- 0dureri ovare severe cu radiere spre spate
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 1Urgenttt - durere si presiune in ovarul stang si o durere a coapsei piciorului stang
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Ovarele durerea de ovare intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: