Intarzierea menstruatiei 10 zile
Buna ziua.as vrea sa spun in primul rand ca am uterul infantil...am avut intarzieri ale menstruatiei dar nu 10 zile...am avut contact sexual neprotejat...e pentru prima oara cand fac asta.as vrea sa stiu care sunt sansele ca eu sa fiu gravida.nu vreau asta am doar 19 ani.astept un raspuns
1 comentarii
Buna ziua,
fara un test de sarcina sau ecografie este dificil de spus daca sunteti sau nu insarcinata. Daca intarzie menstruatia cateva zile incercati sa faceti un test de sarcina din farmacie, pentru viitor va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomanda cea mai potrivita metoda de a va proteja
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
fara un test de sarcina sau ecografie este dificil de spus daca sunteti sau nu insarcinata. Daca intarzie menstruatia cateva zile incercati sa faceti un test de sarcina din farmacie, pentru viitor va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomanda cea mai potrivita metoda de a va proteja
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3logest-menstruatie intarzaiata
- 3Mi-a intarziat menstruatia si nu stiu daca e vb de sarcina sau raceala!
- 1Intarzierile menstruatiei
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 1Întârzierea menstruatiei
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 1Menstruatie intarziata
- 3Menstruatie intarziata cu 7 zile -teste negative
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Ciclu intarziat
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 1Întârziere ciclu
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 0Insarcinata sau nu?
- 1Ajutati-ma - au trecut 35 de zile de la ultima menstruatie
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 2Întârzieri menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: