Intarzierea menstruatiei 10 zile
Buna ziua.as vrea sa spun in primul rand ca am uterul infantil...am avut intarzieri ale menstruatiei dar nu 10 zile...am avut contact sexual neprotejat...e pentru prima oara cand fac asta.as vrea sa stiu care sunt sansele ca eu sa fiu gravida.nu vreau asta am doar 19 ani.astept un raspuns
1 comentarii
Buna ziua,
fara un test de sarcina sau ecografie este dificil de spus daca sunteti sau nu insarcinata. Daca intarzie menstruatia cateva zile incercati sa faceti un test de sarcina din farmacie, pentru viitor va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomanda cea mai potrivita metoda de a va proteja
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
fara un test de sarcina sau ecografie este dificil de spus daca sunteti sau nu insarcinata. Daca intarzie menstruatia cateva zile incercati sa faceti un test de sarcina din farmacie, pentru viitor va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomanda cea mai potrivita metoda de a va proteja
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 3Intarziere menstruatie
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 4intarziere menstruatie
- 14Intarzierea menstruatiei
- 14de ce intarzie asa mult menstruatia?
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 0Menstruație
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 1Menstrutie intarziata
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 1Intarziere perioada menstruala
- 0Menstruație întârziată
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 2Nu ii vine perioada dupa sex
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: