Întârzierea menstruației
Bună.. Am o menstruație neregulată..deși în ultimele 2 luni am avut perioada menstruală de 31 de zile. Luna aceasta trebuia să îmi vină pe 5, însă tot întârzie.. Mă dor sânii, am avut și mici dureri de burtă, acnee și o mică scurgere maro-roșiatică pe data de 3.. În rest nimic. Sunt șanse să rămân însărcinată sau ce anume să cred?
2 comentarii
Bună dimineața!
Durerile de sâni se pot datora și sindromului premenstrual, iar dacă aveți un ciclu neregulat, o întârziere de câteva zile e posibilă.
Mici cantități de scurgeri rosiatice, pot aparea in momentul in care oul fertilizat incepe sa patrunda in captuseala uterului, la aproximativ 6 zile de la conceptie, acest lucru putand fi însoțit si de crampe abdominale.
Scurgeri vaginale pot aparea si datorita faptului ca cervixul sufera o serie de modificari mecanice si fiziologice in scopul de a secreta mucusul care va proteja fatul pe perioada sarcinii. Este foarte important ca aceste secretii sa fie inodore si sa nu creeze disconfort la nivelul aparatului genital.
In caz contrar, pot semnala infectii vaginale si astfel, necesita un consult de specialitate.
Scurgerile vaginale pot fi cauzate și de pastilele anticonceptionale sau infectii vaginale.
Pentru siguranță, cumpărați un test de sarcină de la orice farmacie, care-i simplu de folosit, sau și mai sigur consultați un ginecolog, pentru că dacă nu e sarcină poate depista adevăratele cauze ale problemei dumneavoastră și vă dă un tratament adecvat. De multe ori o infecție neluată în seamă poate crea probleme mai târziu.
Durerile de sâni se pot datora și sindromului premenstrual, iar dacă aveți un ciclu neregulat, o întârziere de câteva zile e posibilă.
Mici cantități de scurgeri rosiatice, pot aparea in momentul in care oul fertilizat incepe sa patrunda in captuseala uterului, la aproximativ 6 zile de la conceptie, acest lucru putand fi însoțit si de crampe abdominale.
Scurgeri vaginale pot aparea si datorita faptului ca cervixul sufera o serie de modificari mecanice si fiziologice in scopul de a secreta mucusul care va proteja fatul pe perioada sarcinii. Este foarte important ca aceste secretii sa fie inodore si sa nu creeze disconfort la nivelul aparatului genital.
In caz contrar, pot semnala infectii vaginale si astfel, necesita un consult de specialitate.
Scurgerile vaginale pot fi cauzate și de pastilele anticonceptionale sau infectii vaginale.
Pentru siguranță, cumpărați un test de sarcină de la orice farmacie, care-i simplu de folosit, sau și mai sigur consultați un ginecolog, pentru că dacă nu e sarcină poate depista adevăratele cauze ale problemei dumneavoastră și vă dă un tratament adecvat. De multe ori o infecție neluată în seamă poate crea probleme mai târziu.
Mulțumesc frumos de răspuns.. Am facut ieri 2 teste, ambele au ieșit negative. Dar sânii și faptul că nu mi-a venit menstruația încă mă sperie..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt insarcinata?
- 5ciclu intarziat dati-mi un sfat ce am
- 0Intarzierea menstruatiei
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 12De ce nu imi vine menstruatia?
- 8Este sau nu insarcinata?
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 0Sarcina?
- 0Sunt însărcinată?
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 4Pot fi insarcinata?
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Intarziere menstruala
- 1Menstruatia intarzie
- 1Menstruație intarziata 13 zile
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: