Intarzierea menstruatiei

Buna. Am 18 ani. Pana acum nu am avut probleme cu durata ciclului menstrual (era cam de 30-33 de zile), dar 2 ani in urma ginecologul mi-a spus ca am ovare polichistice. In martie-aprilie durata a fost de 43 de zile, iar acum in iulie trebuia sa inceapa pe 6, dar deja am durata de 49 de zile si nimic. Vreo 20 de zile in urma am avut eliminari maronii (cca 5 zile) si cateva din simptomele premenstruale. Sunt virgina, deci nu poate fi sarcina. Ce se intampla?
3 comentarii

Este o dereglare a ovulatiei (cel mai probabil lipsa ei) care duce si la dereglari de menstra. Puteti lua Duphaston cate 2cp/zi timp de 5 zile sa declansati menstra.

Daca nu voi administra acest medicament menstruatia se va incepe de la sine si se va regla in urmatoarea luna ? Ar trebui sa ma ingrijoreze durata pe care deja o am fara menstruatie?

Buna ! Am 15 ani , am tinut o dieta cu pepene rosu timp de o saptamana si am slabit 4 kg ( de la 47-43 am ajuns la o greutate foarte mica, fiindca am 1.57). Dupa ce am intrerupt aceasta dieta, nu mi-a mai venit ciclul menstrual. Incep sa-mi fac griji, deoarece au trecut cam 2 luni. Ce as putea face in aceasta situatie ???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere menstruatie-provocare-va rog din suflet sa-mi dati un raspuns
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 6pot ramane insarcinata.?
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 1sarcina?!
- 21Tratament pentru chisturi ovariene
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 1Intarziere CM
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 2Menstruație
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 1Intarzierea menstruatiei de la tinctura de marar
- 0Întârziere menstruație
- 13Întârziere menstruație
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual ovarele polichistice menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: