Întârzierea menstruației!
Bună ziua!
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 0Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 0Dereglari hormonale, modificari de menstruatie
- 3Nu imi vine menstruatia !
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 2sunt gravida?
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 8Întârzierea mestruatiei
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 0Sarcina sau raceala?
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 2Intarziere menstruatie- test negativ
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: