Întârzierea menstruației!
Bună ziua!
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Aceeasi intrebare: oare pot fi insarcinata?
- 6E posibil ca dupa renuntarea la anticonceptionale sa imi intarzie menstruatia?
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 1Intarziere menstruatiei
- 11Nu mi-a venit ciclul şi sunt foarte balonată
- 1Sunt gravida?
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 0Sex la 3 zile dupa terminarea menstruației
- 4oare sunt insarcinata?
- 0Sunt însărcinată?
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: