Întârzierea menstruației!
Bună ziua!
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am luat un test si a iesit negativ, iar ciclul continua sa intarzie
- 3candidoza... si intarzierea menstruatiei
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 0Intarzierea ciclului menstrual 2 luni
- 3o umflatura in vagin
- 2Intarzierea ciclului
- 2Intarzierea menstruatiei fara sarcina
- 2Intarziere menstruatiei 2 luni
- 0intirzierea ciclului menstrual
- 2Mi-a intarziat menstruatia.
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 2Posibila sarcina ?
- 1Sarcina?
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: