Întârzierea menstruației!
Bună ziua!
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Really scared...am nevoie de raspuns urgent
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 3menstruatie intarziata
- 9despre sarcina
- 1imi intirzie ciclul mestrual
- 3Mi-a intarziat menstruatia si nu stiu daca e vb de sarcina sau raceala!
- 4de ce intarzie atat?
- 1Intarziere ciclu dupa deflorare
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 14Intarzierea menstruatiei
- 1intarzierea menstruatiei
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 1Întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata
- 1Întârzierea menstruației
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 2Anticonceptionale
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: