Întârzierea menstruației!
Bună ziua!
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
Am 18 ani și am avut primul contact sexual neprotejat acum 2 saptămâni, menstruația îmi era întârziată de 2 zile, iar de atunci nu mi-a venit.Menționez că am avut o răceală gravă, am început să merg la sală și am ținut o dietă.Am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ.Este posibil să fiu însărcinată sau este doar o dereglare hormonală?
1 comentarii
Buna ziua,
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta oricand o sarcina. daca nu va doriti momentan un copil, mergeti la un medic specializat in contraceptie care sa va indrume catre cea mai potrivita metoda contraceptie pentru dvs.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce este?
- 4intarziere ciclu, need help
- 5intarziere ciclu menstrual
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 5menstruatie intarziata, sex in penultima (si ultima) zi de ciclu
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 0In ultimele luni ciclul menstrual mi-a venit cu cate 1-2 saptamana intarziere
- 3intarzie menstruatia.sfatul unui ginecolog
- 1Probleme menstruale
- 2Menstruatia intarziata.
- 0Sarcina?
- 4oare sunt insarcinata?
- 2Intarziere menstruatie
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Întârziere ciclu!!!
- 2Epilare IPL
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: