Intarzierea menstruatiei

Nu stiu ce se intampla cu organismul meu, dar mi-a intarziat ciclul ex. mi-a venit pe 17 mai, apoi pe 15 iulie, iar acum iar mi-a intarziat, inainte nu aveam asemenea probleme. Mi-am facut test de sarcina (inainte de 15 iulie) chiar 2 teste si ambele mi-au iesit negative. Acum ma dor sanii si s-au intarit, ma doare spatele.Acum test de sarcina nu mi-am m-ai facut pt. ca nu s-a intamplat nimic in perioada asta care sa-mi dea de gandit ca as fi insarcinata. Oare sa existe o alta probleme ginecologica?Am fost o perioada racita si ma dureau ovarele dar mi-a trecut. Locuiesc intr-un oras mic si doctorii ginecologi buni lipsesc. Va multumesc
1 comentarii

Este posibil ca o "raceala" netratata sa lasa urme si sa deregleze menstruatia. Eu zic sa faceti un efort si sa mergeti la medic pentru a trata din timp eventualele probleme; indiferent daca vreti sa faceti copii sau nu, sanatatea dv. oricum primeaza si este mai usor de intretinut daca se intervine la timp. Succes si sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 6Menstruatia continua sa intarzie
- 4intarzierea menstruatiei
- 3De ce imi intarzie menstruatia?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 4Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 2Intarzierea menstruatie si complicatii
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 2Despre mestruatie
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 6Intarziere menstruatie
- 0Am ramas gravida?!
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 0Menstruatie intarziata
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 1Menstruatie intarziata
- 010 zile întârziere menstruație
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: