Intarzierea menstruatiei
Nu stiu ce se intampla cu organismul meu, dar mi-a intarziat ciclul ex. mi-a venit pe 17 mai, apoi pe 15 iulie, iar acum iar mi-a intarziat, inainte nu aveam asemenea probleme. Mi-am facut test de sarcina (inainte de 15 iulie) chiar 2 teste si ambele mi-au iesit negative. Acum ma dor sanii si s-au intarit, ma doare spatele.Acum test de sarcina nu mi-am m-ai facut pt. ca nu s-a intamplat nimic in perioada asta care sa-mi dea de gandit ca as fi insarcinata. Oare sa existe o alta probleme ginecologica?Am fost o perioada racita si ma dureau ovarele dar mi-a trecut. Locuiesc intr-un oras mic si doctorii ginecologi buni lipsesc. Va multumesc
1 comentarii
Este posibil ca o "raceala" netratata sa lasa urme si sa deregleze menstruatia. Eu zic sa faceti un efort si sa mergeti la medic pentru a trata din timp eventualele probleme; indiferent daca vreti sa faceti copii sau nu, sanatatea dv. oricum primeaza si este mai usor de intretinut daca se intervine la timp. Succes si sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 2intarziere menstruatie-provocare-va rog din suflet sa-mi dati un raspuns
- 3dilema
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 6menstruatie maro, mai mult cheaguri dar tot maro...
- 4nelamurire.. menstruatie intarziata si test de sarcina negativ = sarcina?
- 7Sunt insarcinata? ajutati-ma :(:(
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 7intarziere menstruatie 10 zile, test negativ
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 5probleme cu menstruatia
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 3Am ramas însărcinată?
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 0Mi-a intarziat ciclu menstrual
- 0Ciclu intarziat
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 3Test fals negativ de la ovule?
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: