intarzierea menstruatiei

buna ziua. iau de aproape un an anticonceptionale trifazice laurina. as vrea sa nu apara menstruatia intr-o luna sau sa intarzii cu 1-2 zile. cum trebuie sa procedez? multumesc.
2 comentarii

Fiind vorba de trifazice, cel mai bine este să uniţi două folii, adică să nu faceţi pauza obişnuită dintre ele.

Buna ! Am 17 ani și îmi întârzie menstruația. Ultima data mi-a venit pe data de 30noiembrie și a ținut 6 zile. Între timp am dormit cu prietenul meu dar țin sa Menționez ca eram virgina și nu a intrat penisul doar ne-am atins și ne-am masturpat. El nu sa terminat niciodată in priajma mea, tot timpul mergea la baie. Cum am spus mai sus, îmi întârzie menstruația. Am făcut și test de sarcina și a argat negativ. Ce ar putea cauza aceasta problema ?
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu menstrual anormal?
- 3nu stiu ce sa mai cred.. mesntruatie intarziata 9 zile
- 4menstruatia nu mi-a venit; vomit in fiecare seara si ametesc
- 5mi-a intarziat ciclu de 4 zile
- 4ce se intampla?
- 1ovulele pot intarzia menstra?
- 4Insarcinata sau nu ? heeeelp !
- 0intarziere menstruatie
- 2Intarziere menstruatie!!
- 1de ce imi intarzie menstruatia ?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 4Menstruatie intarziata (mai mult decat de obicei)
- 2Pericol sarcina? Un sfat si un ajutor
- 2Posibila sarcina ?
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 5Intirziere de ciclu menstrual va rog urgent!!!
- 0Intarziere ciclu
- 1Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?
- 2Mi-a intarziat 5 zile menstruatia
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: