Intarzierea menstruatiei!

558 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 18 19 Înainte ›
0
09-12-2009, ora 20:35
Glamyw
Nu este medic/terapeut
Glamyw
Buna. Am si eu o problema. Acum 3 luni mi-am inceput viata sexuala ( in septembrie )..In octombrie mi-a venit menstruatia, in noiembrie la fel, dar acum, luna asta nu a mai venit. Deja s-au facut 8 zile de cand intarzie. Imi simt sanii foarte tari, si umflati, sensibili la atingere. Am fost si putin racita. dar asta are vreo legatura?...Un sfat va rog !!!:(:(:((:
0
09-12-2009, ora 20:42
Glamyw
Nu este medic/terapeut
Glamyw
App...Am uitat sa mentionez ceva...Am facut si niste teste de sarcina ( 4 :D), dar au iesit toate negative.
0
10-12-2009, ora 09:57
lilutz23
Nu este medic/terapeut
lilutz23
buna am si eu o mica intrebare pe data de 11noiembrie mi-am scos steriletul pt a face un bebe, doctorul mi-a recomandat aci fol deja mi-a intarziat 3 zile este posibil sa fi ramas insarcinata, am facut un test de sarcina si mi-a iesit negativ cu toate ca sanii mei incep sa se mareasca si am si dureri de spate, va rog sa ma ajutati. multumesc frumos
0
10-12-2009, ora 14:13
pisicuta roz
Nu este medic/terapeut
pisicuta roz
buna...am si eu o intrebare...m-ia intarziat menstruatia 14 zile, trebuia sa imi vina pe data de 28.11, am facut un test de sarcina si m-ia iesit negativ, eu am fost racita acum o luna, din cauza aceasta imi intarzie atata?nu stiu ce sa fac... :(.va rog sa ma ajutati si pe mine...multumesc frumos
0
14-12-2009, ora 22:22
zuzzu
Nu este medic/terapeut
zuzzu
Buna ziua!Am 16 ani si nu am mai avut menstruatie cam de 3 luni.Dupa vreo 2 luni si ceva am avut o secretie maronie dar foarte foarte putin.Nu am avut relatii sexuale.Ce poate cauza aceasta intarziere?Multumsc.
0
18-12-2009, ora 15:46
papy
Nu este medic/terapeut
papy
buna...sunt foarte ingrijorata.., imi intarzie ciclul menstrual...si nu stiu ce sa ma fac.nu am nici o simptoma de sarcina...asa ca va rog frumos ajutati-ma..va implor...astept raspunsul dumneavoastra.
0
18-12-2009, ora 16:10
papy
Nu este medic/terapeut
papy
lasatimi mail cu raspunsul dumneavoastra..in cat timp am un raspuns.multumesc
0
18-12-2009, ora 17:08
papy
Nu este medic/terapeut
papy
nu mia venit ciclu menstrul.nu am nici o simptoma de sarcina.ajutati-ma...nu stiu daca sunt insarcinata sau nu...
0
18-12-2009, ora 18:42
papy
Nu este medic/terapeut
papy
va rog frumos raspundeti-mi.ca sunt foarte strsata...nu am nici un semn de sarcina..am unu ciclu neregulat...am facut sex neprotejat dar iubitul meu nu a ejaculat inauntru...ci afara...si am vazut si eu.dati-mi un sfat.multumesc!
0
18-12-2009, ora 18:55
papy
Nu este medic/terapeut
papy
cand imi raspundeti si mie.va rog raspundeti-mi maine.
0
19-12-2009, ora 12:12
alyda1994
Nu este medic/terapeut
alyda1994
Eu am 15 ani si mi-am inceput viata sexuala, dar am folosit mereu protectie si niciodata prezervativul nu s-a rupt. Acum ciclul mi-a intarziat 4 zile. Stiu ca pana la 16 ani tulburarile de menstruatie sunt normale, dar, totusi, poate fi vorba de o sarcina daca niciodata sperma lui nu a ajuns in mine? Raspunde-ti-mi, va rog!
0
23-12-2009, ora 13:22
deedee85
Nu este medic/terapeut
deedee85
Buna.Am si eu o problema.Ultima menstruatie am avut-o pe 4 noiembrie si urmatoarea ar fi trebui sa o am pe 2 dec insa astazi este 23 si nu a aparut inca. Am avut contacte protejate in aceasta perioada si prezervativul nu s-a rupt.Am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative.Ce credeti ca ar putea fi?se mai pune problema unei sarcini? Multumesc
0
29-12-2009, ora 15:00
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
papy ar fi posibil sa nu fi insarcinata daca partenerul nu a ejaculat in tn...dar nu se stie nikiodata.pt a fi mult mai sigura fa-ti un test de sarcina..si o sa sti sigur ca sa nu mai fi ingrijorata.multa bafta.si nu te stresa..ia-o incet ca totul va fi bine
0
29-12-2009, ora 15:04
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
Alyda1994...din cate ai zis tu.niki vorba sa fi insarcinata.e cv imposibil.ai dreptate ca pana la 16 ani o sa ai nishte tulburari menstruale.poate sa iti intarzie cu mult timp...kiar o 1-2 luni..dar nu trebuie sa te temi..e cv normal..iar daca u te-ai protejat...nu ar trebui sa iti mai faci griji..daca nikiodata sperma lui nu a ajuns in tine..inseamna ca nu esti insarcinata.ai grije de tn...
0
29-12-2009, ora 15:07
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
deedee85...in niki un caz nu se mai pune problema unei sarcini...poate ai avut o perioada de stres.ce ti-a provocat intarzierea..dar sa sti ca testul de sarcina nu minte.sau cv mai grav.ar fi posibil sa ai o raceala cv...cred ca cel mai bine si mai recomandat ar fi sa mergi la medic sa iti faci un control si at vei sti sihur..dar oricum o sarcina este exclusa...multa bafta
0
29-12-2009, ora 15:10
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
zuzzu. ceea ce tu ziki se intampla la foarte multe fete de varsta ta.nu te speria.poate fi o intarziere care apare al majoritatea fetelor de aceasta varsta...cati ani ai de cand ti-a venit menstruatia??
0
29-12-2009, ora 15:35
zuzzu
Nu este medic/terapeut
zuzzu
4 ani si...aproape 5
0
30-12-2009, ora 09:31
brunetica.roxana
Nu este medic/terapeut
brunetica.roxana
Buna ziua am si eu o problema de de 2 ani d zile ciclu menstrual imi face figuri tin sa mentionez urmatoarele prima oara mi-a veni la 14 ani ma tinea 6-7 zile si o data p an nu mai imi venea ciclu o luna si era neregulat de una an jumate mi am inceput viata sexuala si nu am avut probleme cu venirea lui doar ca ca ma tine intre 5-6 zile pana ulterior a treb sa plec din tare o perioada din tara intre timp am pus foarte multe kg dintr o data pe mine in 2008 in noiembrie cand mi a intarzia 3 luni de zile ma m dus la doctor la intoarcere in tara si mi a spus ca am amenoree primare mi sa dat sa iau progesteron spunand ca este pe baza hormonala am terminat tartamentu venid tot neregulat ulterior am am mai dat 7 kg jos si ultima ora cand mia venit a fost pe 25 septembrie 2009 ma m dus la doctor din nou pe 15 dec 2009 si mi-a dat sa iau dupaston si euthyrox plus vitamina E cate una din fiecare de 2 ori p zi am inceput trat pe 17 dec si la -am terminat pe 27 anu curent mi sa marit sani ma dor dar inca nimic...si sunt ingrijorata ca nu stiu ce pot avea! tin sa mentionez ca insarcinata nu sunt. ce poate fi ?
0
30-12-2009, ora 23:55
big_mistake
Nu este medic/terapeut
big_mistake
stai linistita zuzzu, e probabil sa ai o simpla intarziere...pana la varsta de 16 ani cam asa se intampla la majoritatea fetelor...dar cel mai recomandat ar fi sa dai o fuguta pana la medic...un control te va linisti...sau mai simplu inainte de a te duce la control, fa o vizita medicului de familie si intreaba-l de aceasta problema si vezi ce iti va raspunde.ast rasp
0
30-12-2009, ora 23:57
zuzzu
Nu este medic/terapeut
zuzzu
multumesc :)
0
03-02-2010, ora 17:52
Crenguta;)
Nu este medic/terapeut
Crenguta;)
Buna.as avea si eu o intrebare.Am 18 ani.imi intarzie menstruatia de 6 zile, de ce? pana acuma nu mi-a intarziat atata, numai odata anul trecut.atuncia 7 zile.am toate simptomele menstruatiei si am facut deja 5 teste de sarcina si mi-a iesit negativ.imi fac griji.am luat ieri aspirina si am baut si vin rosu, dar nimic.mi-a fost greata acum 2 saptamani cam 3 zile dar numai odata am varsat, dar nu cred ca ii vorba de sarcina, ptc eu am mai avut hepatita acum 7 ani, si nu pot sa mananc orice, poate am mancat prea mult gretos si este de la fica. am facut ceai hepatic si mi-a trecut, deci nu cred ca este vorba de sarcina.luna trecuta am facut odata sex neprotejat dar nu a ejaculat in mine si de 2 ori protejat.ajutati-ma va rog !!!!
0
04-02-2010, ora 15:01
dantesynyo
Nu este medic/terapeut
dantesynyo
Sal!Am si eu o int.:prietena mea are un ciclu regulat cam la 28-30 zile si ieri trebuia sa ii vina...si nu i-a venit cu toate ca o dor sanii(s-au intarit) si o doare si burtica.ea mai e si racita(acolo jos)...e vreo pb?Mentionez ca acum vreo 2-3 saptamani ne-am jucat putin..dar fara sa o penetrez..doar am atins-o putin acolo(fara sa imi dau drumu)?se poate ca aceasta intarziere sa fie cauzata de acest lucru?ea e foarte stresata de lucru asta si daia m apelat la dvs...Multumesc anticipat
0
04-02-2010, ora 17:13
dantesynyo
Nu este medic/terapeut
dantesynyo
gata s-a rezolvat!;)
0
06-02-2010, ora 21:12
denysa_20
Nu este medic/terapeut
denysa_20
buna seara...am si eu o problema mai grava si va rog din suflet sa-mi raspundeti!In luna noiembrie 2009 am urmat un tratament cu "capsula de slabit" iar in luna decembrie mi-a intarziat ciclul 10 zile(tin sa mentionez ca aveam un ciclu cat de cat regulat)iar in luna ianuarie nu mi-a venit deloc de cateva zile am inceput sa am dureri normale perioadei dinaintea ciclului(am facut 2 teste de sarcina si mi-au iesit negative)sunt foarte speriata si pana ma duc la doctor nu stiu ce pot avea...va rog ajutati-ma!inca ceva ce anticonceptionale mi-ati putea recomanda(am 19 ani)tinand cont ca am predispozitie la ingrasare si o pilozitate excesiva pt o domnisoara. va multumesc anticipat
0
08-02-2010, ora 18:13
denyssa14
Nu este medic/terapeut
denyssa14
va rogg frm sa ma ajtati!!!:Am 14 ani iar prima menstruati mi'a vn pe data de 01.01 si as vrea sa imi raspundeti dc ?imi intarzie, dj se fak 9 zile de intarzire va rog sa imi spuneti dak ar trb sa ma ingrijorez:(???
0
10-02-2010, ora 22:41
fal
Nu este medic/terapeut
fal
buna ziua, am o problema pe data de 5 ianuarie am facuto neprotejat iar in data de 6 ian. mia venit ciclul.nu am un ciclu regulat iar in data de 6 nu mia venit au trecut deja 3 zile.este posibil sa fi ramas insarcinata?cand imi vine menstruatia am dureri foarte mari ce medicament sa folosesc?va rog sa imi raspundeti.multumesc
0
16-02-2010, ora 15:15
Schnubi
Nu este medic/terapeut
Schnubi
Buna! Am si eu o intrebare. Am avut contact sexual neprotejat, dar nu am ejaculat inauntru, in luna decembrie.Prietena mea trebuia sa aiba menstruatie in 28(aproximativ)Decembrie dar aceasta a venit doar in 5 Ianuarie si a durat apropape o saptamana. Apoi am avut din nou contact sexual dar doar protejat ptr ca ne era teama sa nu se intample ceva. Luna aceasta trebuia sa vina in jur de data de 5 dar inca nu a venit. Ea are de ceva vreme(4-5 luni) mentruatie neregulata. Suntem ingrijorati. Asteptam un sfat.
Va multumesc!
0
18-02-2010, ora 23:30
Miko42
Nu este medic/terapeut
Miko42
Buna seara!
In speranta ca as putea gasi aici o persoana care stie sa interpreteze analizele va expun, pe scurt, situatia in care ma aflu.
Pe fondul unor probleme determinate de existenta unui nodul la tiroida si ca urmare a unui tratament cu Euyrox, dupa 6 luni de administrare mi s-a oprit ciclul menstrual. La sfatul medicului, am oprit tratamentul si am asteptat ca organismul sa-si revina. Toate bune, doar a menstruatia a intarziat sa apara (in total o lipsa de 6 luni ). Am inceput un tratament cu acupunctura si, dupa o luna a aparut menstra, in cantitatea si pe perioada normala. Asta s-a intamplat 2 luni la rand, dupa care iar nu a mai venit. Acum sunt in a 42-a zi de la ultimul ciclu, deci o intarziere de cca 15 zile. Am facut analize de sange( in a 40-a zi de la aparitia ultimei menstre) si ecografie iar rezultatele sunt: FSH 1.73mUI/mL, LH 3.48mUI/mL, T3 1.49 nmol/L, T4 80.97 nmol/L, TSH 1.99 uUI/mL, progesteron 0, 73 nmol/L. La ecografie au iesit toate organele cu aspect normal iar endometrul "6.5mm cu o fina lama de lichid in interior -5mm" (are cineva idee despre ce "lama" e vorba?) Nici nu mai stiu la ce fel de medic sa merg, endocrinolog, ginecolog...? .Am uitat sa mentionez ca am 42 de ani.
Valorile de referinta ale laboratorului sunt :
FSH : faza foliculara 3.5-12.5, faza ovulatorie 4.7-21.5, faza luteala 1.7-7.7, menopauza 25.8-134.8; LH faza foliculara 2.4-12.6, faza ovulatorie 14-95.6, faza luteala 1-11.4, menopauza 7.7-58.5; T3 1.3-3.1 ; T4 66-181; TSH 0.27-4.2; progesteron :faza foliculara 0.6-4.7, faza ovulatorie 2.4-9.4, faza luteala 5.3-86, menopauza 0.3-2.5 Fiind in a 42-a zi de la inceputul ultimei menstruatii, nu stiu exact in care faza ma incadrez
0
19-02-2010, ora 16:51
danielutza_85
Nu este medic/terapeut
danielutza_85
Buna ziua! sunt intr-o mare dilema. am facut sex neprotejat pe data de 23 decembrie, luna urmatoare, respectiv pe data de 18 ianuarie, am avut menstruatie regulat la data la care trebuia sa-mi vina (18), dar luna aceasta menstruatia intarzie sa apara. mentionez ca nu am mai avut relatii sexuale din luna decembrie si am un ciclu regulat. e posibil sa fie o eventuala sarcina? va rog ajutati-ma
0
21-02-2010, ora 15:39
maria077
Nu este medic/terapeut
maria077
buna... este posibil ca intrebarea care o am sa mai existe pe forum deja, dar sunt disperata. am 19 ani. iau anticonceptionale karissa de un an si am facut acum pauza de o luna. problema este ca imi intarzie (a trecut aprope o luna de cand trebuia sa mi apara menstruatia). am facut un test de sarcina acum o saptamana si a iesit negativ. nu am avut contact sexual neprotejat. a existat insa o penetrare pana ne am dat seama ca nu mai iau karissa, insa dupa am folosit prezervativ. va rog mult sa rasundeti :(( :((
Adaugă un comentariu / răspuns
558 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 18 19 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •