Intarzierea menstruatiei
Buna ziua ! Am 20 de ani si am un ciclu menstrual regulat ( aproximativ de 28-31 zile ). Luna trecuta menstruatia a venit la 25 zile. Mentionez ca am fost la munte si am cam facut efort. In aceasta luna ar fi trebui sa-mi vina pe 5 ( la 28 zile).Suntem in data de 11 si nu mi-a venit.Pe calendarul meu este deja ziua 34 de menstruatieiar ciclul inca nu a venit. Am avut niste probleme luna aceasta, in sensul in care am avut secretii abundente si de culoare galbui-maronii si manarimi si usturimi in zona inghinala.De cateva zile ma dor ovarele, exact ca simptomele premenstruale, insa nici acum nu a venit menstruatia. Este posibil sa fiu insarcinata? Mentionez ca ma protejez cu prezervativ. VA ROG SA-MI RASPUNDETI !
1 comentarii
Buna ziua,
Cel mai indicat este sa faceti un consult ginecologic, deoarece nu ne putem da seama cu exactitate despre ce este vorba din ceea ce ne relatati. Exista posibilitatea sa fie o dereglare hormonala, o inflamatie a organelor genitale sau o posibila sarcina.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes!
Cel mai indicat este sa faceti un consult ginecologic, deoarece nu ne putem da seama cu exactitate despre ce este vorba din ceea ce ne relatati. Exista posibilitatea sa fie o dereglare hormonala, o inflamatie a organelor genitale sau o posibila sarcina.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5antibioticele foarte puternice si intarzierea menstruatiei
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 10menstruatie
- 4chist ovarian de 12 cm
- 3intarziere menstruatie?
- 4motiv de ingrijorare... mi-a intarziat cu 5 zile
- 0intarziere menstruatie
- 0Nu imi vinee menstruatia! Va rog ajutati-ma!
- 0Întârzierea menstruaţiei după o operaţie.
- 0Mi a întârziat
- 1intarziat ciclu 3 zile
- 1Sarcina sau probleme?
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Insarcinata?
- 1Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 0Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: