intarzierea menstruatiei
Buna ziua,
Problema mea este ca am luat timp de 3 ani yasmin si anul acesta am facut prima pauza in septembrie si in data de 18 octombrie trb sa mi vina si nu mi a venit, este posibil ca pauza sa mi fi dereglat mestruatia chiar daca mi e imi venea regulat pana sa fac pauza? marti pe 22 oct trb sa iau prima pastila de yasmin ce sa fac o iau chiar daca nu o sa mi vina?
ce fel de ceai pot sa iau sa mi grabeasca mestruatia?
Va multumesc,
Problema mea este ca am luat timp de 3 ani yasmin si anul acesta am facut prima pauza in septembrie si in data de 18 octombrie trb sa mi vina si nu mi a venit, este posibil ca pauza sa mi fi dereglat mestruatia chiar daca mi e imi venea regulat pana sa fac pauza? marti pe 22 oct trb sa iau prima pastila de yasmin ce sa fac o iau chiar daca nu o sa mi vina?
ce fel de ceai pot sa iau sa mi grabeasca mestruatia?
Va multumesc,
1 comentarii
Cititi acest topic despre efectele anticonceptionalelor.
http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html
http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 5intarzierea ciclului de aproape 2 sapt, ce sa fac?
- 6yasmin+nizoral
- 5Oare ce o fi? Sarcina?
- 2de ce imi intarzie menstruatia?
- 2intarziere a menstruatiei 2luni?
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 2Help!!!!Menstruatie intarziata 14 zile!!!!!
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 1Menstruatia întârziată..
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 0Ajutați-mă... Mi-a intarziat menstruatia 10 zile
- 0Întârziere menstruație
- 0întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: