intarzierea menstruatiei

Buna ziua,
Problema mea este ca am luat timp de 3 ani yasmin si anul acesta am facut prima pauza in septembrie si in data de 18 octombrie trb sa mi vina si nu mi a venit, este posibil ca pauza sa mi fi dereglat mestruatia chiar daca mi e imi venea regulat pana sa fac pauza? marti pe 22 oct trb sa iau prima pastila de yasmin ce sa fac o iau chiar daca nu o sa mi vina?
ce fel de ceai pot sa iau sa mi grabeasca mestruatia?
Va multumesc,
Problema mea este ca am luat timp de 3 ani yasmin si anul acesta am facut prima pauza in septembrie si in data de 18 octombrie trb sa mi vina si nu mi a venit, este posibil ca pauza sa mi fi dereglat mestruatia chiar daca mi e imi venea regulat pana sa fac pauza? marti pe 22 oct trb sa iau prima pastila de yasmin ce sa fac o iau chiar daca nu o sa mi vina?
ce fel de ceai pot sa iau sa mi grabeasca mestruatia?
Va multumesc,
1 comentarii

Cititi acest topic despre efectele anticonceptionalelor.
http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html
http://forum.romedic.ro/prod/Pilulele_anticonceptionale_provoaca_avort_timpuriu?_Sunt_nocive?_063792.html

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 2oare ar fi bine sa faca un nou test de sarcina... ceva mai performant?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5Sunt insarcinata avand in vedere conditiile? Va rog ajutor.Sunt disperata
- 0intarzierea menstruatiei
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 18Intarziere menstruatie 10 zile
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 3Posibil sarcina?
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 0Întârziere 20 zile. Teste negative
- 1Întârziere menstruație
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 2Sex neprotejat
- 0Ciclu intarziat
- 0Simptome menstruale dar menstruație nu!
- 0Dereglare hormonala sau sarcina?
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: