Intepatura insecta
Buna seara,
cred ca prietena mea a fost intepata de o insecta. Initial au fost doua puncte rosii in jurul carora era o umflatura circulara usor alba (5mm). A 2-a zi zona s-a inrosit (tot umflata), s-a extins la 2cm, nu mai are forma circulara, are un punct alb in mijloc in relief, a inceput sa doara + mancarime si e mai calda. Am fost la 'Victor Babes':
- Am fost muscata de o insecta.. furnica.. nu am idee ce a fost.
- Nu va pot ajuta, nu am facut facultatea de furnici.
Sfaturi? La ce clinica/spital sa ma adresez? Am facut cateva poze, m-ar fi ajutat daca le puteam incarca.
Multumesc
cred ca prietena mea a fost intepata de o insecta. Initial au fost doua puncte rosii in jurul carora era o umflatura circulara usor alba (5mm). A 2-a zi zona s-a inrosit (tot umflata), s-a extins la 2cm, nu mai are forma circulara, are un punct alb in mijloc in relief, a inceput sa doara + mancarime si e mai calda. Am fost la 'Victor Babes':
- Am fost muscata de o insecta.. furnica.. nu am idee ce a fost.
- Nu va pot ajuta, nu am facut facultatea de furnici.
Sfaturi? La ce clinica/spital sa ma adresez? Am facut cateva poze, m-ar fi ajutat daca le puteam incarca.
Multumesc
2 comentarii
Buna seara,
Sa ia un antialergic: Xyzal 5 mg 1 cp/zi si sa puna comprese cu apa rece. Daca umflatura nu se retrage, zona ramane calda si se formeaza un punct alb in mijloc ca un cos, atunci necesita si antibiotic.
Consultati un medic alergolog.
Multa sanatate!
Sa ia un antialergic: Xyzal 5 mg 1 cp/zi si sa puna comprese cu apa rece. Daca umflatura nu se retrage, zona ramane calda si se formeaza un punct alb in mijloc ca un cos, atunci necesita si antibiotic.
Consultati un medic alergolog.
Multa sanatate!
Multumesc pentru raspuns, exact asa a fost, zona ramasese calda si se formase un punct alb asemanator unui cos.
Acum zona a ramas rosie, nu mai doare, in schimb sunt mancarimi. Sper ca dispara si restul :).
Multumesc inca o data!
Acum zona a ramas rosie, nu mai doare, in schimb sunt mancarimi. Sper ca dispara si restul :).
Multumesc inca o data!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut