intepatura veche de cui
m-am intepat cu un cui in talpa acum 6 luni. am facut antitetanos pe loc.m-am vindecat rapid. de doua saptamani locul intepaturii a inceput sa ma doara, iar local s-a format un edem tare ca un bob de fasole. cand stau culcat nu ma doare dar cand merg ma doare din ce in ce mai tare. nu stiu ce sa fac
1 comentarii
vaccinul antitetanus este bun contra infectiei cu tetanus. daca at fost vaccinat contra tetanusului nu inseamna ca sunteti imun contra altor sute de bacterii, care pot produce de asemenea infectii.
de cele mai multe ori la asemenea leziuni cuiele introduce in plaga mici bucati din talpa pantofului sau sosete. aceste bucati produc o reactie locala, sau infectie. trebuie sa va prezentati la un chirurg care va va examina si daca este cazul va deschide zona si-l va curata
de cele mai multe ori la asemenea leziuni cuiele introduce in plaga mici bucati din talpa pantofului sau sosete. aceste bucati produc o reactie locala, sau infectie. trebuie sa va prezentati la un chirurg care va va examina si daca este cazul va deschide zona si-l va curata
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut