Intepaturi in piept și durere in spate

Bună ziua,
De aproape 3 săptămâni ma confrunt cu niște intepaturi scurte de 1 secunda în piept de vreo câteva ori pe zi, un disconfort in piept și o durere moderata in spate la nivelul omoplatilor ( dacă apăs zona este dureroasa ).am făcut ekg - ok, radiografie la plămâni- ok, radiografie toracica - ok și radiografie de coloana unde a reieșit o discopatie L5-S1 și rectitudinea coloanei vertebrale.Sufer și de un reflux gastric fiind sub tratament cu Nexium de aproape 3 luni.ce ar fi de făcut ca nu stiu unde sa ma duc sau ce sa fac.multumesc !
De aproape 3 săptămâni ma confrunt cu niște intepaturi scurte de 1 secunda în piept de vreo câteva ori pe zi, un disconfort in piept și o durere moderata in spate la nivelul omoplatilor ( dacă apăs zona este dureroasa ).am făcut ekg - ok, radiografie la plămâni- ok, radiografie toracica - ok și radiografie de coloana unde a reieșit o discopatie L5-S1 și rectitudinea coloanei vertebrale.Sufer și de un reflux gastric fiind sub tratament cu Nexium de aproape 3 luni.ce ar fi de făcut ca nu stiu unde sa ma duc sau ce sa fac.multumesc !
6 comentarii

Buna.
Pot fi somatizari de anxietate.
Faceti orientativ un test de anxietate online.
Pot fi somatizari de anxietate.
Faceti orientativ un test de anxietate online.

Initial m-am gândit sa nu fie de la esofag, ceva gen esofagita, dar fiind sub tratament cu Nexium cred ca nu ar putea fi vorba. Aceste intepaturi dispar sau intr-o zi chiar nu le am deloc.pe lângă intepaturi mai este si durerea de spate din zona omoplatilor.

Am făcut doua și a ieșit anxietate moderata.

In lipsa unui diagnostic fizic, simptomele sunt somatizari de anxietate.
La cardiologie trebuia sa faceti ekg, ecocardiografie, test Holter.
La cardiologie trebuia sa faceti ekg, ecocardiografie, test Holter.

Ekg am făcut și a fost ok, am facut si o ecocardiografie acum vreo 2 ani care a fost tot ok.test Holter nu am făcut.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri in zona inimi
- 1Dureri in piept, multe teste si analize, nimic gasit deocamdata
- 8Nu pot sa inghit
- 0Durere îngrozitoare piept
- 0Dureri piept
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 0Reflux gastric
- 1Disconfort Piept / Spate.
- 0Înțepături în zona pieptului
- 1Dureri in piept la efort!
- 5Direri in piept ciudate
- 2Dureri inima si cap
- 0Probleme cu plamani?
- 3Palpitatii și simptome ciudate
- 1Probleme de sănătate
- 0Durere omoplat stang
- 4Buna ziua! Am 18 ani - diagnostice cardiolog
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 1Durere mușchi omoplați
- 2Rog opinie
Mai multe informații despre: durerile in piept intepaturi in piept durere omoplat disconfort in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: