interactioneaza silimarina cu logest?
Buna !
Am si eu o intrebare: de 7 luni de zile iau Logest la recomandarea ginecologului.este necesar sa fac un tratament cu Silimarina( 60 comprim.)?.nu interactioneaza cele doua medicamente? Mentionez faptul ca nu am nici un fel de simptom, gen dureri abdominale, dureri de ficat..s.a.m.d
Am si eu o intrebare: de 7 luni de zile iau Logest la recomandarea ginecologului.este necesar sa fac un tratament cu Silimarina( 60 comprim.)?.nu interactioneaza cele doua medicamente? Mentionez faptul ca nu am nici un fel de simptom, gen dureri abdominale, dureri de ficat..s.a.m.d
5 comentarii
este recomandat în cazul tratamentului de lungă durată cu anticoncepţionale să se ia un protector hepatic, fără probleme cu interacţiunea. anticoncepţionalele sunt toxice hepatice şi de aceea este nevoie de protector
Multumesc din suflet! Dar inca o intrebare: trebuie luate toate cele 60 de pilule de Silimarina pt a face un tratament complet?
de vreme ce anticoncepţionale luaţi pe termen lung, atunci şi protectorul hepatic la fel trebuie luat mai multă vreme, cât de mult.
antibioticele afecteaza eficacitatea anticonceptionalelor?
doar unele antibiotice, nu toate... depinde de antibiotic şi de anticoncepţional
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Analize specifice ficatului-esofag
- 2Tot ficatul...
- 2logest
- 2am nevoie de un raspuns rapid pentru a sti ce sa fac pls
- 3am terminat folia de Logest... si pana azi nu mi-a venit ciclu
- 1ficat marit
- 2Anticonceptionale Logest - 10 kilograme in plus?
- 5virus hepatic B.. cum sa-mi protejez ficatul?
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 6anticonceptionale, sangerari mici dupa actul sexual
- 6Boli la ficat
- 5Am intarziat cu pastila
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 3Pauza si administrarea logestului...
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 15cancer in metastaza
- 0Durere in zona ficatului si in capul pieptului.
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 1Ficatul gras
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: