Interactiune

18-05-2012
lavinia2390
Nu este medic/terapeut
lavinia2390
buna ziua,
Au trecut 10 saptamani de la contacul sexual neprotejat(urmat de escapelle), si am facut 2 analize beta Hcg( la interval de 7 zile distanta- dupa vreo 6-8 saptamani de la contact) - negative ambele( 0 si 1, 2) si multe teste de urina-negative. Azi am fost la medic si a spus ca nu se observa nimic in uter, uterul avand dimensiuni de 6, 93 si endometrul de 0, 52mm. Sa inteleg ca daca era sa fiu insarcinata, s-ar fi vazut acest lucru la ecografie endovaginala, oricat de nepriceput ar fi medicul? Si sa nu uit, am fost si la 4-5 saptamani la acelasi medic, si mi-a zis ca nu se vede nimic.De cand am luat acea pastila(de 3 luni aprox) mi-a venit in fiecare luna menstra. Are rost sa mai fac alte investigatii ? Spun asta, pentru ca am auzit de situatii in care menstra apare peste sarcina...Sa mai fac investigatii? Cand am luat escapellul, am facut tratament cu antibiotice oftalmice-TOBRADEX, DEXAMETAZONA-ambele picaturi, FLOXAL-unguent, exista vreo interactiune intre Escapelle si cele enumerate? Poate scadea eficienta?
Va multumesc frumos
2 comentarii
0
18-05-2012, ora 17:51
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Nu esti insarcinata, esti doar paranoica!
0
19-05-2012, ora 10:00
lavinia2390
Nu este medic/terapeut
lavinia2390
Ceau!
Eu am auzit ca antibioticele locale pot influenta AC, implicit Escapelle...si ma gandeam ca poate nu si-a mai facut efectul...daaaa, ai dreptate sunt fff paranoiaaaa..!
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul