Interactiune anticonceptionale
Buna ziua!
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
1 comentarii
Buna ziua,
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 3Primele anticonceptionale si sex
- 3am nevoie urgent de niste sfaturi: anticonceptionale
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 3efectul anticonceptionalelor asupra intarzieri sarcinii
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 5Escapelle, intrebare.
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 4Femeile ce au nodul la san, pot lua anticonceptionale pilule?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 4Urgent!!!Va rog... contraceptie dupa nastere
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 1Anticonceptionalele
- 0Anticonceptionalele, colpita mixta
- 0Anticonceptionale Laurina si ceai de Cretisoara
- 0Logest cu Extraveral
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: