Interactiune anticonceptionale
Buna ziua!
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
1 comentarii
Buna ziua,
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 2Cat de eficinte sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 3pauza de anticonceptionale
- 3sarcina?
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 2Anticonceptionalele si prezervativ
- 0aspirina poate reduce efectul anticonceptionalelor?
- 4artizia - reactii adverse
- 4Anticonceptinale
- 4Femeile ce au nodul la san, pot lua anticonceptionale pilule?
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 0Anticonceptionale - ciclu neregulat
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 0Despre trecerea pe anticoncepționale
- 0Logest cu Extraveral
- 1Mercilon menstruație?
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: