Interactiune anticonceptionale
Buna ziua!
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
1 comentarii
Buna ziua,
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Prima data... cum se iau anticonceptionale?
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 6nevoie de pareri... care sunt cele mai bune anticonceptionale?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 1anticonceptionalele si rana pe col
- 1logest si anestezia stomatologica
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 4analiza BetaHCG... cand trebuie refacuta?
- 3nu stiu daca am luat anticonceptionalele corect
- 0anticonceptional vs dieta de slabire
- 0Probleme cu anticonceptionalele
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 0Anticonceptionalele Meleva 35 scoase de pe piata
- 2Menstruatie dereglata datorita anticonceptionalelor.
- 4anticonceptionale - sfaturi, pareri
- 1reactii adverse la anticonceptionale?
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 0anticonceptionale cu concentratie scazuta de estrogen?
- 2Novynette
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: