Interactiune anticonceptionale
Buna ziua!
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
Iau anticonceptionale Artizia. In cazul in care iau si alte alte medicamente care anuleaza efectul anticonceptionalelor, cu cat timp inainte de contactul sexual trebuie sa opresc acele medicamente si sa iau doar anticonceptionale pentru a nu ramane insarcinata? (de ex am luat o saptamana biobran 1000, cate 2 pliculete pe zi si nu stiu daca le scad efectul, dar sa zicem ca le scad, eu mai am de luat 7 pastile din folie, apoi pauza si daca mai iau inca 7 pastile din folia urmatoare si abia apoi contact sexual neprotejat, mai este vreo problema? Sunt protejata/
Multumesc foarte mult.
1 comentarii
Buna ziua,
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
in perioada in care luati si alta medicatie impreuna cu Artizia, va recomandam sa folositi si un alt mijloc contraceptiv precum prezervativul pentru a evita o sarcina neplanificata.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 3Pastila in plus
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 0anticonceptionale si greata?
- 1Celulita si Anticonceptionalele
- 3nu stiu daca am luat anticonceptionalele corect
- 1Tratament de albire al dintiilor vs AC
- 1isoniazida si anticonceptionale
- 1Din cauza anticonceptionalelor s-a redus cantitativ menstruatia?
- 1Anticonceptionale potrivite in cazul MIGRENELOR
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 0Ovule contraceptive - anticonceptionale. Help!
- 3Anticonceptionale
- 1Anticonceptionale
- 2Novynette
Mai multe informații despre: anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: