Interactiuni: Nebilet cu Q10
Buna ziua, de curand am inceput tratamentul cu nebilet, 1 comprimat pe zi. Am fost informat ca ar fi nevoie si de un supliment de coenzima Q10 asa ca am luat de la farmacie si pe flacon scrie: 'A nu se administra concomitent cu betablocantele'. Pana la urma cum trebuie?
3 comentarii
Asta am vazut si eu dar nu inteleg de ce totusi producatorul (Bio elemente) a scris pe flacon clar: 'A nu se administra concomitent cu beta-blocante'.
De pe pagina lor:
Interactiuni medicamentoase: Medicatia hipocolesterolemianta si hipoglicemianta poate reduce nivelul si efectul CoQ10. CoQ10 reduce efectul anticoagulantelor warfarinice (Cumadina) si scade necesarul de insulina la pacientii diabetici.
Luati linistit nu exista contraindicatii in literatura intre beta blocante si coenzima Q10, a fost tradus incorect de catre vreun Dorel, suplimentele alimentare nu necisita aprobarea Agentiei Nationale a Medicamentelor asa ca oricine poate scrie ce vrea pe cutii.
Interactiuni medicamentoase: Medicatia hipocolesterolemianta si hipoglicemianta poate reduce nivelul si efectul CoQ10. CoQ10 reduce efectul anticoagulantelor warfarinice (Cumadina) si scade necesarul de insulina la pacientii diabetici.
Luati linistit nu exista contraindicatii in literatura intre beta blocante si coenzima Q10, a fost tradus incorect de catre vreun Dorel, suplimentele alimentare nu necisita aprobarea Agentiei Nationale a Medicamentelor asa ca oricine poate scrie ce vrea pe cutii.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?