Interactiv slim si anticonceptionalele
Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dvs: in prezent iau pastilele de slabit interactiv slim si urmeaza sa incep tratamentul cu anticonceptionale dupa o nastere prin cezariana (mentionez ca nu alaptez) si nici nu este indicat sa raman din nou insarcinata in urmatorii 2 ani. As dorii sa stiu daca aceste pastile scad efectul anticonceptionalelor? Compozitie pastile: pulbere de fibrulina, pulbere de fructe de mango, pulbere de opuntia fucus indica, extract de fucus vesiculosus, pulbere din scoarta de rhamnus frangula, extract de orthosiphon stamineus. Si la ce interval orar dupa ce iau pastilele de slabit este indicat sa iau anticonceptionalele?
Am o mare rugaminte la dvs: in prezent iau pastilele de slabit interactiv slim si urmeaza sa incep tratamentul cu anticonceptionale dupa o nastere prin cezariana (mentionez ca nu alaptez) si nici nu este indicat sa raman din nou insarcinata in urmatorii 2 ani. As dorii sa stiu daca aceste pastile scad efectul anticonceptionalelor? Compozitie pastile: pulbere de fibrulina, pulbere de fructe de mango, pulbere de opuntia fucus indica, extract de fucus vesiculosus, pulbere din scoarta de rhamnus frangula, extract de orthosiphon stamineus. Si la ce interval orar dupa ce iau pastilele de slabit este indicat sa iau anticonceptionalele?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 2daca iau pastile MemoPlus trebuie sa ma protejez suplimentar?
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 3logest...am luat una in plus..ce sa fac?
- 3ati folosit cilest?
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 4Adevarul despre Super Slim!
- 3informatii referitoare la anticonceptionale
- 4Anticonceptinale
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 5Doamne, cum scap de chestia asta?
- 0Anticonceptionale si efectul lor dupa 6 zile de la luarea unui medicament care diminueaza
- 0Tiroida de la anticonceptionale?
- 2anticonceptionalele rezolva problema acneei
- 3anticonceptionalele pot reduce pilozitatea excesiva?
- 0Anticonceptionalele, colpita mixta
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 0iau anticonceptionale dar nu mi-a venit menstruatia
- 4Anticonceptionale si sangerari
Mai multe informații despre: pastile de slabit anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: