Interactiv slim si anticonceptionalele

Buna ziua,
Am o mare rugaminte la dvs: in prezent iau pastilele de slabit interactiv slim si urmeaza sa incep tratamentul cu anticonceptionale dupa o nastere prin cezariana (mentionez ca nu alaptez) si nici nu este indicat sa raman din nou insarcinata in urmatorii 2 ani. As dorii sa stiu daca aceste pastile scad efectul anticonceptionalelor? Compozitie pastile: pulbere de fibrulina, pulbere de fructe de mango, pulbere de opuntia fucus indica, extract de fucus vesiculosus, pulbere din scoarta de rhamnus frangula, extract de orthosiphon stamineus. Si la ce interval orar dupa ce iau pastilele de slabit este indicat sa iau anticonceptionalele?
Am o mare rugaminte la dvs: in prezent iau pastilele de slabit interactiv slim si urmeaza sa incep tratamentul cu anticonceptionale dupa o nastere prin cezariana (mentionez ca nu alaptez) si nici nu este indicat sa raman din nou insarcinata in urmatorii 2 ani. As dorii sa stiu daca aceste pastile scad efectul anticonceptionalelor? Compozitie pastile: pulbere de fibrulina, pulbere de fructe de mango, pulbere de opuntia fucus indica, extract de fucus vesiculosus, pulbere din scoarta de rhamnus frangula, extract de orthosiphon stamineus. Si la ce interval orar dupa ce iau pastilele de slabit este indicat sa iau anticonceptionalele?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 2despre conceptionale
- 3toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
- 3efect escapelle
- 1logest si anestezia stomatologica
- 2Cat de sigure sunt anticonceptionlele?
- 3analize pentru anticonceptionale
- 1anticonceptionale dupa o pauza
- 2medicamentele de slabit
- 4Ac vs piersici
- 2grapfruit si anticonceptionalele
- 0Probleme cu anticonceptionalele
- 4Contraceptive Yaz.Nelamuriri
- 3anticonceptionale Yaz?
- 1anticonceptionalele si suplimentele sportive
- 0Risc de sarcina ?
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 4Anticonceptionale si sangerari