Interpretare amilaza/lipaza
Buna ziua, in urma unei analize de sange am primit urmatoarele rezultate.
Amilaza serica 39
Lipaza ser 20
Mentionez ca am slabit in ultima vreme, am reflux, stari de oboseala.
Amilaza serica 39
Lipaza ser 20
Mentionez ca am slabit in ultima vreme, am reflux, stari de oboseala.
3 comentarii
Buna ziua stimate domn! Cate kg ati slabit si in cat timp?
august 2016 82kg primele simptome (discomfort dreapta pe line buric, reflux, scaun modificat, stare de oboseala etc)
decembrie 70
ianuarie 65
mai 65
august decembrie -12, decembrie ianuarie -5, stabil din ianuarie dar fara crestere.
in prezent 65, din ianuarie nu am mai scazut dar nu reusesc sa iau in greutate, total 17
decembrie 70
ianuarie 65
mai 65
august decembrie -12, decembrie ianuarie -5, stabil din ianuarie dar fara crestere.
in prezent 65, din ianuarie nu am mai scazut dar nu reusesc sa iau in greutate, total 17
Va sugerez un consult de Medicina Interna sau Gastroenterologie.
Ca si investigatii paraclinice va sugerez: hemoleucograma completa, GOT, GPT, GGT, bilirubina totala, bilirubina directa, Antigen HBs calitativ - virus hepatic B, Anticorpi anti virus hepatic C- calitativ, ACE, AFP si hemoragii oculte - scaun. De asemenea o ecografie abdominala.
Ca si investigatii paraclinice va sugerez: hemoleucograma completa, GOT, GPT, GGT, bilirubina totala, bilirubina directa, Antigen HBs calitativ - virus hepatic B, Anticorpi anti virus hepatic C- calitativ, ACE, AFP si hemoragii oculte - scaun. De asemenea o ecografie abdominala.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial