interpretare analize
mi-am facut vdrl-ul in dilutie si am primit rezultatul asta as vrea sa stiu daca e bine:
1/1
1/2
1/4
1/8
1/16
1/32
1/64
1/1
1/2
1/4
1/8
1/16
1/32
1/64
4 comentarii
Trebuie sa fie marcata una din dilutii sau sa apara o precizare care sa indice pana la ce dilutie s-au obtinut reactii pozitive. Banuiesc ca ati avut VDRL pozitiv daca s-au facut dilutii... TPHA ati facut? Astept mai multe date.
buna ziua,
am facut urmatoarea analiza de urina si rezultatele au fost urmatoarele:
Sumar de urina GLU ABSENTA
PRO ABSENTA
BIL ABSENTA
URO NORMAL
PH 6.5
BLD ABSENTE
KET ABSENTI
NIT ABSENTI
LEU ABSENTE
Densitate 1.022
Sediment urinar: ABSENTE EPITELII, ABSENTE LEUCOCITE Glucoza:<6 mmoli/L Proteine: < 0.3 g/L Bilirubina: absent Urobilinogen: (<+1) PH: 5-7 Hematii (BLD) < +1 Corpi cetonici: absent Nitriti: negativ (<+1) Leucocite: <75 /microL Densitate: 1016-1022
Urocultura cu antibiogr. FLORA MIXTA - PESTE 3 TIPURI DE GERMENI, SE RECOMANDA REPETAREA ANALIZEI IN CONDITII DE RECOLTARE CORESPUNZATOARE NEGATIVA
si nu stiu ce cum sa interpretez lucrul asta!
va multumesc
am facut urmatoarea analiza de urina si rezultatele au fost urmatoarele:
Sumar de urina GLU ABSENTA
PRO ABSENTA
BIL ABSENTA
URO NORMAL
PH 6.5
BLD ABSENTE
KET ABSENTI
NIT ABSENTI
LEU ABSENTE
Densitate 1.022
Sediment urinar: ABSENTE EPITELII, ABSENTE LEUCOCITE Glucoza:<6 mmoli/L Proteine: < 0.3 g/L Bilirubina: absent Urobilinogen: (<+1) PH: 5-7 Hematii (BLD) < +1 Corpi cetonici: absent Nitriti: negativ (<+1) Leucocite: <75 /microL Densitate: 1016-1022
Urocultura cu antibiogr. FLORA MIXTA - PESTE 3 TIPURI DE GERMENI, SE RECOMANDA REPETAREA ANALIZEI IN CONDITII DE RECOLTARE CORESPUNZATOARE NEGATIVA
si nu stiu ce cum sa interpretez lucrul asta!
va multumesc
Buna ziua
Am primit rezultatul analizelor la VDRL si TPHA..ambele sunt pozitiv.
Am facut din nou analizele la VDRL - cantitatviv iar rezultatul este Pozitiv ( titru 1/4 )...Interval de referinta Negativ (titru 1/1 )
Va rog sa imi spune-ti ce semnifica acesti parametrii, cat de grav este
Mentionez ca am luat medicamente Doxicilina 100mg dupa ce am facut analizele si am vazut ca are efect de vindecare.
La cat timp trebuie sa refac analizele? Este necesar sa fac si ampicilina intravenos?
Va multumesc
Am primit rezultatul analizelor la VDRL si TPHA..ambele sunt pozitiv.
Am facut din nou analizele la VDRL - cantitatviv iar rezultatul este Pozitiv ( titru 1/4 )...Interval de referinta Negativ (titru 1/1 )
Va rog sa imi spune-ti ce semnifica acesti parametrii, cat de grav este
Mentionez ca am luat medicamente Doxicilina 100mg dupa ce am facut analizele si am vazut ca are efect de vindecare.
La cat timp trebuie sa refac analizele? Este necesar sa fac si ampicilina intravenos?
Va multumesc
Buna ziua. Ma numesc Margineanu Veronica, 42 ani. va rog sa-mi spuneti denumirea si interpretarea urmatoarelor date analize singe:
- MO % = 11, 0
- EO % = 0, 4
- EO # = 0, 0
- RBC = 4, 01
- MCV = 96, 1
Va multumesc
- MO % = 11, 0
- EO % = 0, 4
- EO # = 0, 0
- RBC = 4, 01
- MCV = 96, 1
Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?