interpretare analize
In data de 6 august am facut un test papanicolau si un examen de secretie, iar rezultatele au spus asa:
test papanicolau : Fungi candida - fara alte modificari benigne + modificare celulara reactiva asociata cu inflamatia.
restul e ok.
la examenul de secretie au reiesit urmatoarele:
FRECVENTE CELULE EPITELIALE IN PLACARDE
FRECVENTE LEUCOCITE
RELATIV FRECVENTI BACILI GRAM - CAPSULATI
FRECVENTE FILAMENTE LEVURI.
Rugamintea mea este daca imi puteti spune ce inseamna acest rezultat si la cat timp ar trebui sa il repet?
va multumesc!
test papanicolau : Fungi candida - fara alte modificari benigne + modificare celulara reactiva asociata cu inflamatia.
restul e ok.
la examenul de secretie au reiesit urmatoarele:
FRECVENTE CELULE EPITELIALE IN PLACARDE
FRECVENTE LEUCOCITE
RELATIV FRECVENTI BACILI GRAM - CAPSULATI
FRECVENTE FILAMENTE LEVURI.
Rugamintea mea este daca imi puteti spune ce inseamna acest rezultat si la cat timp ar trebui sa il repet?
va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
Ambele rezultate confirma faptul ca aveti o inflamatie cu levuri (fungi sau alte micoze-ciuperci). Rezultatul reclama atat tratament local cat si oral, la dvs cat si la partenerul dvs., de aceea va recomandam sa va prezentati la un medic ginecolog pentru tratament.
O zi frumoasa!
Ambele rezultate confirma faptul ca aveti o inflamatie cu levuri (fungi sau alte micoze-ciuperci). Rezultatul reclama atat tratament local cat si oral, la dvs cat si la partenerul dvs., de aceea va recomandam sa va prezentati la un medic ginecolog pentru tratament.
O zi frumoasa!
Alte subiecte recente din această secțiune: