interpretare analize

12-08-2015
chrissc995
Nu este medic/terapeut
chrissc995
Mi.am facut de curand analizele si am observat cateva nereguli precum :
Nr de limfocite mai mic :7.30 intervalul normal fiind cuprins intre 27.00-50.00
Neutrofile mai multe : 83.50 (37.00-72.00)
Nr limfocitelor mai mic :0.66 (1.29-5.40)
Nr marit de neutrofile : 7.56 (1.56-7)
Hematocrit mare : 45.60 (33.00-45.00)
Volum eritrocitar mediu marit : 89.10 (73.00-88.00)
Concentratie medie Hb. Eritrocrit mica : 31.10 (32.00-36.00)
Volum mediu trombocitar mare: 11.50 (7.40-10.40)
Plachetocrit mic : 0.20 (1.08-2.82)

Ce ar trebui sa fac in aceste condiţii?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

01-07-2021, ora 11:30
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Interpretare analize medicale online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 200 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Limfocite (LY sau LYMPH) - valori normale, rol în organism, interpretare număr crescut sau scăzut
  • Neutrofile (PMN) - valori normale, rol în organism, interpretare număr crescut sau scăzut
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.