interpretare analize anatomie patologica

03-02-2009
miha31
Nu este medic/terapeut
miha31
in urma unui raclaj efectuat din cauza unei hemoragii puternice mi s-au recoltat probe pt analize. rezultatul suna asa: FRAGMENTE DE ENDOMETRU IN FAZA SECRETORIE AVANSATA / MENSTRUALA. am motive de ingrijorare? in prezent fac tratament cu CERAZETTE. va multumesc
2 comentarii
0
04-02-2009, ora 11:39
betty_76
Nu este medic/terapeut
betty_76
Buna ziua.mi-ati fi de mare ajutor daca m-ati lamuri cu un rezultat anatomopatologic.In urma cu o luna am fost operata de endometrioza iar pe rezultat scrie asa:perete de parenchim ovarian cu prezenta de foliculi primordiali, important proces de fibroza, insule de endometrioza.Acum urmeaza sa imi fac a duoa injectie cu Dipherelin.Ce sanse am sa raman insarcinata dupa tratament?va multumesc
0
15-02-2009, ora 20:02
cristi2flor
Nu este medic/terapeut
cristi2flor
betty_76...si eu am fost operata laparoscopic in iunie 2008, rezultat endometrioza pelvina, am urmat 3 luni tratament cu diphereline 3.75, z1 a CM a fost pe 25 oct 2008, au urmat 3 luni de monitorizari cu dr ginecolog, apoi.MINUNEA.in febr 2009 am aflat ca sunt insarcinata.deci DA, SUNT SANSE MARI CA DUPA DIPHE SA RAMAI INSARCINATA!!Mult noroc iti doresc si sper ca efectele adverse a dipherelinului sa fie cat mai usoare!!
Adaugă un comentariu / răspuns