interpretare analize ecografie san
buna ziua ! rog daca ma poate ajuta cineva in interpretarea unor analize in urma unui eco la san. doctorul mi-a spus sa nu-mi fac griji si sa ma programez la ginecologie pt a mi se da un tratament din cate am inteles hormonal...inca nu m-am programat, urmeaza sa o fac zilele urmatoare, am 26 ani asta in cazul in care este nevoie si de varsta
SAN DREPT :
la nivelul cadranului medio ext prezinta o arie cu ecogenitate crescuta de aprox 3 mm, relativ bine delimitata ; la nivelul cadranului medio int prezinta o arie hiperecogena de aprox 3mm bine delimitata; in rest structura glandulara normala
AXILA DREAPTA :
fara adenopatii axilare
SAN STANG :
la nivelul cadranului medio ext se evidentiaza doua formatiuni de 7 si respectiv 4 mm, bine delimitate, contur regulat, continut hipoecogen, semnal Doppler absent ; la nivelul cadranului supero ext si infero ext se evidentiaza cateva arii cu ecogenitate crescuta, relativ bine delimitate dimens de aprox 2 mm ; in rest structura glandulara corespunzatoare varstei ;
vascularizatie in limite normal
SAN DREPT :
la nivelul cadranului medio ext prezinta o arie cu ecogenitate crescuta de aprox 3 mm, relativ bine delimitata ; la nivelul cadranului medio int prezinta o arie hiperecogena de aprox 3mm bine delimitata; in rest structura glandulara normala
AXILA DREAPTA :
fara adenopatii axilare
SAN STANG :
la nivelul cadranului medio ext se evidentiaza doua formatiuni de 7 si respectiv 4 mm, bine delimitate, contur regulat, continut hipoecogen, semnal Doppler absent ; la nivelul cadranului supero ext si infero ext se evidentiaza cateva arii cu ecogenitate crescuta, relativ bine delimitate dimens de aprox 2 mm ; in rest structura glandulara corespunzatoare varstei ;
vascularizatie in limite normal
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?