interpretare analize fiul si fiica mea

11-01-2014
232323
Nu este medic/terapeut
232323
Rog cateva pareri ref. valori analize ale copiilor mei. Am evidentiat numai valorile ce nu se incadreaza in limite normale.

FIICA MEA: RBC=3, 68; HCT =33, 2; MPV =10, 3; HGB = 11, 5; Sideremie =37; Restul valorilor hematologice, transaminaze, calciu, sumar urina, in limite normale.

FIUL MEU: PLT=120 ( de vre-o 2 ani are valoarea asta); Mo=12, 5; Eo=0, 3; Restul valorilor din formula leucocitara sunt in limite admise.

Multumesc anticipat pentru raspuns,

Maria
2 comentarii
0
11-01-2014, ora 15:30
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Fata are anemie, trebuie tratament. Baiatul ce varsta are ? e posibil sa aiba o parazitoza intestinala ( viermisori intestinali ) sau o infectie virala ce persista sau revine des ; mananca bine baiatul, nu are uneori dureri abdominale, de burta ? La amandoi este, cred, o problema cu alimentatia...
0
15-01-2014, ora 11:39
232323
Nu este medic/terapeut
232323
Buna ziua, doamna doctor

Multumesc pentru raspuns.

Baiatul are 20 ani, mananca bine dar e destul de slab. Uneori are dureri in capul pieptului, dupa mese sau seara, se relaxeaza cu ceai cald de galbenele sau sunatoare. Referitor la infectie virala, poate fi si raceala? Mie mi se pare sensibil la raceala. Si ce analize ne sugerati sa mai facem?
Inca odata multumesc anticipat de raspuns.
Maria
Adaugă un comentariu / răspuns