interpretare analize fiul si fiica mea
Rog cateva pareri ref. valori analize ale copiilor mei. Am evidentiat numai valorile ce nu se incadreaza in limite normale.
FIICA MEA: RBC=3, 68; HCT =33, 2; MPV =10, 3; HGB = 11, 5; Sideremie =37; Restul valorilor hematologice, transaminaze, calciu, sumar urina, in limite normale.
FIUL MEU: PLT=120 ( de vre-o 2 ani are valoarea asta); Mo=12, 5; Eo=0, 3; Restul valorilor din formula leucocitara sunt in limite admise.
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Maria
FIICA MEA: RBC=3, 68; HCT =33, 2; MPV =10, 3; HGB = 11, 5; Sideremie =37; Restul valorilor hematologice, transaminaze, calciu, sumar urina, in limite normale.
FIUL MEU: PLT=120 ( de vre-o 2 ani are valoarea asta); Mo=12, 5; Eo=0, 3; Restul valorilor din formula leucocitara sunt in limite admise.
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Maria
2 comentarii
Fata are anemie, trebuie tratament. Baiatul ce varsta are ? e posibil sa aiba o parazitoza intestinala ( viermisori intestinali ) sau o infectie virala ce persista sau revine des ; mananca bine baiatul, nu are uneori dureri abdominale, de burta ? La amandoi este, cred, o problema cu alimentatia...
Buna ziua, doamna doctor
Multumesc pentru raspuns.
Baiatul are 20 ani, mananca bine dar e destul de slab. Uneori are dureri in capul pieptului, dupa mese sau seara, se relaxeaza cu ceai cald de galbenele sau sunatoare. Referitor la infectie virala, poate fi si raceala? Mie mi se pare sensibil la raceala. Si ce analize ne sugerati sa mai facem?
Inca odata multumesc anticipat de raspuns.
Maria
Multumesc pentru raspuns.
Baiatul are 20 ani, mananca bine dar e destul de slab. Uneori are dureri in capul pieptului, dupa mese sau seara, se relaxeaza cu ceai cald de galbenele sau sunatoare. Referitor la infectie virala, poate fi si raceala? Mie mi se pare sensibil la raceala. Si ce analize ne sugerati sa mai facem?
Inca odata multumesc anticipat de raspuns.
Maria
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?