interpretare analize medicale

14-08-2008
ali206
Nu este medic/terapeut
ali206
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu interpretarea analizelor pe care i le-am facut piticei mele de 1 an si 3 luni (parerea medicului pediatru a fost ca analizele sunt ok, dar eu, din ce am citit pe net, ma gandesc numai la ce este mai rau).
Din toate analizele, va voi comunica numai valorile insemnate la laborator, care nu sunt in parametrii normali:

TROMBOCITE: 464 (unitatea de masura este *1000/uL - acest "u" este o litera greceasca, fi, cred, dar nu stiu cum as putea sa-l scriu; valorile normale sunt 150-450).

LDH: 794 (unitatea de masura este U/L; valorile normale sunt 313-618).

FOSFATAZA ALCALINA: 349 (unitatea de masura este U/L; valorile normale sunt 48-341).

Ceea ce ma nedumereste este faptul ca pe internet am vazut alte unitati de masura, bineinteles, cu alte valori; iar bolile carora le sunt asociate valorile crescute sunt din cele mai grave, ajungand pana la cancer. Va rog sa-mi transmiteti parerea dumneavoastra referitoare la aceste valori.

Va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul