interpretare analize medicale

02-10-2010
ioana-elena
Nu este medic/terapeut
ioana-elena
buna ziua.i-am facut baietelului meu de 4 ani analize si i-au iesit urmatoarele rezultate: hemoglobina 10.76; hematocrit 32.24; hem erit medie 25.19; limfocite# 3.18 ; monocite% 10.50; vsh 30; creatinina sange 0.43; fier sange 22. am fost internati in spital o saptamana timp in care a avut perfuzii zilnic si penicilina la 8 ore. in ziua externarii a inceput sa faca temperatura timp de trei zile 38.9° cu durere de cap fara alte simptome. medicii care l-au consultat au spus ca nu are rosu in gat si nici la plamani nu se aude nimic, scaunul il are normal.mentionez ca are 13 kg de vreun an si ceva aproape doi, si raceste foarte des, si transpira foarte rau noaptea. este cazul sa ma ingrijorez? ar putea fi vorba de leucemie?va multumesc frumos
2 comentarii
0
03-10-2010, ora 19:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu are leucemie, stai linistita.dupa analize si daca spui ca baiatul transpira abundent se pare ca are o anemie feripriva.din spital nu a iesit cu tratament ? Medicul de familie nu a vazut analizele ?
0
04-10-2010, ora 10:11
ioana-elena
Nu este medic/terapeut
ioana-elena
i s-a dat tratament cu calciu fier liv 52, dar m-i s-a spus sa nu i le dau pana nu termina cu tratamentul pentru temperatura antibiotic augmentin es va multumesc pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns