interpretare analize va rog

26-10-2007
vixel55
Nu este medic/terapeut
vixel55
vsh 9
vol tromb mediu 5jL
limfocite 42, 2%
vem101
mem eritr med 33.4
6 comentarii
0
31-10-2007, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Medicina de laborator, Galati
Dr. Frumuzache Iris
E nevoie de mai multe date pentru interpretare. Macar numarul de trombocite si indicii trombocitari, numarul de leucocite si procentele din formula, hemoglobina, hematocrit si indici eritrocitari.
0
01-11-2007, ora 00:00
vixel55
Nu este medic/terapeut
vixel55
va multumesc pt raspuns
trombocite291, vol tr med5.0, trombocitocrit 0, 15latimea distr tromb 16, 1, leucocite 7, 4hemoglob14, 5, hemoglobina eritrocitara medie 33, 4, conc de hemoglobina eritrocitara medie 33, 2, hematocrit 43, 7, leucocite 7, 4, neutrofile3, 8. fibrinogen254 bichimie sange normale cu exceptia calciului care e la limita inferioara(4), biochimie urina normale.aceste analize le-am facut deoarece am lesinat de 2 ori, dupa lesin aveam o tensiune arteriala de 8cu 5..tensiune care s-a mentinut pe o perioada de 2 ore...si care mai scade si acum.ekg e normal, puls 92 pe min.
0
04-11-2007, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Dr. Frumuzache Iris
Nu sunt probleme evidente la acesta hemoleucograma, cu exceptia cresterii volumului eritrocitar (VEM) 101 care apare de obicei in lipsa de Vit B12 sau acid folic ce duce la anemie. Insa la valorile hemoglobinei si hematocritului dvs nu se poate vorbi de anemie.
Lipotimia (lesinul) poate sa apara din mai multe motive, ca urmare a scaderii oxigenarii cerebrale, dupa stat mult in picioare, in aglomeratie, incaperi aglomerate si neaerisite; mai poate aparea in conditii de stres psihic sau fizic, hipoglicemii etc.
E bine sa tratati lipsa de calciu cu preparate ce asociaza calciul cu vitamina D, sa consumati produse lactate, pentru ca cel mai bine calciul se absoarbe din alimente, sa renuntati la cafea, in caz ca serviti, pentru ca spoliaza organismul de calciu si, dupa o perioada, sa repetati analizele.
Numai bine!
0
05-11-2007, ora 00:00
vixel55
Nu este medic/terapeut
vixel55
multumesc mult de tot.
inca o intrebare.e posibil sa am probleme cu inima?...mi s-a recomandat si un eco cord
0
05-11-2007, ora 00:00
Dr. Frumuzache Iris
Dr. Frumuzache Iris
Depinde cine v-a recomandat. Daca ati fost examinata de un medic care sa spunem ca v-a ascultat cu stetoscopul si i s-a parut ca aude un suflu cardiac, sau a vazut unele modificari pe EKG, atunci da, ar fi bine sa faceti o ecocardiografie, dar daca vi s-a sugerat asa, in sensul ca ar putea fi o cauza cardiaca sunt sanse mai mici, desigur nu inexistente...
Asa ca, in functie de acestea veti decide dvs daca faceti sau nu, mai bine faceti ca sa nu ramaneti cu ideea ca ar putea fi ceva.
0
06-11-2007, ora 00:00
vixel55
Nu este medic/terapeut
vixel55
am fost la cardiolog ekg-ul e normal dar la ascultatie mi-a zis ca se aude un clic...asta e tot ce mi-a zis
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.