Interpretare rezultat secretie vaginala

10-01-2010
ema89
Nu este medic/terapeut
ema89
Buna ziua ! Am o secretie abundenta si urat mirositoare de ceva timp si m-am dus sa fac analiza acesteia. V-as fii foarte recunoascatoare daca puteti sa-mi explicati rezultatul primit. Epitelii:prezente, leucocite:prezente, flora grad 4, candida albicans: absenta, trichomonas vaginalis:prezenta, neisseria diplococ:absenta, gardnerella vaginalis:prezenta. Si v-as mai ruga daca imi puteti da un tratament... Va multumesc mult !
5 comentarii
0
10-01-2010, ora 19:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai o infectie vaginala destul de urata.trebuie sa iei medicatie de la medicul care a recomandat analiza sau de la medicul tau de familie.
0
11-01-2010, ora 00:16
ema89
Nu este medic/terapeut
ema89
Nu mi-ati putea da dvs. un tratament... Sincer, doctoritele de acolo sunt cam superficiale si rele asa... A, si mai nou si iubitului meu i a aparut o iritatie... avem amandoi probleme, nu? Acelasi tratament l-ar putea urma si el?
0
12-01-2010, ora 16:01
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu trebuie sa vorbesti asa, cred ca te cam grabesti sa etichetezi, vezi ca analiza s-a facut corect, cu atentie, s-a dat un rezultat care clarifica ce probleme ai si este normal ca tot acei medici sa trateze ceea ce au constatat ca este. Sau MF care te cunoaste bine.Si prietenul tau are nevoie de tratament, Tot medicul la care vei merge ii va da si lui indrumari. Cat timp faceti tratament nu-i voie de relatii sexuale.Numai bine!
0
15-01-2010, ora 08:13
ema89
Nu este medic/terapeut
ema89
Am primit ca tratament urmatoarele: tinizol (si pt mine si pt prietenul meu; inauntru erau 4 pastile si ne-a dat amandurora sa luam cele 4 pastile odata si alte 4 pastile de fiecare dupa o saptamana), apoi mie mi a dat niste supozitoare sa le introduc in vagin se numesc Flagyl de 500 mg... dar supozitoarele se topesc si nu ramane acolo... e ok asa?.. iar lui o crema Medacter... Ce ziceti, e ok tratamentul ?
0
09-02-2011, ora 21:55
Georrgianna
Nu este medic/terapeut
Georrgianna
Am fost la ginecolog intrucat aveam o mancarime in zona intima, iar acesta mi-a dat sa fac analiza secretiei vaginala si examenul citobact, iar rezultatele au fost urmatoarele:
frecvente epitelii
relativ frecvente leucocite
frecventa flora cocica
As dori sa aflu daca este totul in regula (nu am mai fost la medic sa imi dea un tratament)
Astept raspuns si va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •