Interpretare RMN
Bună ziua. De 3 luni mi-am rupt degetul 5 de la picior drept. De atunci am dureri la picior. (deget laba glezna) când umblu. În repaus nu ma doare. Am făcut un RMN laba picior. Va rog o recomandare.
Fisura MTS 4 cu edem osos și peri osos cu aspect de fractura de stres prin insuficienta osoasa
Modificări de semnal la nivelul diafazei falangei proximale 5 mai probabil secundare unui proces de remodelare post fractura.
Am tăcut fizioterapie și tratament cu Celebrex siPantoxi retard dar durerea nu cedează.
Va rog o recomandare. Mulțumesc
Fisura MTS 4 cu edem osos și peri osos cu aspect de fractura de stres prin insuficienta osoasa
Modificări de semnal la nivelul diafazei falangei proximale 5 mai probabil secundare unui proces de remodelare post fractura.
Am tăcut fizioterapie și tratament cu Celebrex siPantoxi retard dar durerea nu cedează.
Va rog o recomandare. Mulțumesc
1 comentarii
Buna ziua
Orice recomandare se poate oferi doar dupa examinare clinica directa, coroborata cu studiul direct al imaginilor radiologice.
Nu exista o alta solutie logica si imaginabila (nu exista notiunea de "telemedicina" in ortopedie, unde examinarea clinic directa constituie 99% din diagnostic).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Orice recomandare se poate oferi doar dupa examinare clinica directa, coroborata cu studiul direct al imaginilor radiologice.
Nu exista o alta solutie logica si imaginabila (nu exista notiunea de "telemedicina" in ortopedie, unde examinarea clinic directa constituie 99% din diagnostic).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Fractura fara deplasare pol inferior rotulian + Intindere/ruptura partiala tendon patelar.
- 5RMN glezna
- 6M-am trezit cu dureri usoare la genunchi
- 4RMN - GENUCHI - CONDROMALACIE RETROPALETARA GR. 2
- 0Caz de edem cap os femur, interpretare RMN
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 2rezultat RMN
- 1Fracturi multiple degete - pozitie gresita. operatie recuperare?
- 2Fractura la degetul mare la picior
- 1Ghips la falanga rupta
- 0Desprinderea partiala a tendonului Achilian de calcaneu?
- 2Fractura falangei proximale
- 1Fractura de falanga proximala haluce
- 5Interpretare rmn si indrumare catre vindecare
- 1Fisura mediana deget.
- 1Deget rupt
- 1Durere deget
- 1Interpretare RMN picior
Mai multe informații despre: RMN picior fractura la deget