Interpretare test Papanicolau
Buna ziua! As dori interpretare pt urmatorul rezultat test Papanicolau
Descriere citologica frotiu conventional satisfacator pentru evaluare si colorat dupa metoda Papanicolau. Frotiul comporta frecvente celule malpighiene superficiale cianofile si orangeofile fara anaomalii nucleare, cu reactie infamatorie importanta. Celulele cilindriceendocervicale prezente.
Concluzie frotiul actual este negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna. Frotiul actual este inflamator. Multumesc! O seara buna!
Descriere citologica frotiu conventional satisfacator pentru evaluare si colorat dupa metoda Papanicolau. Frotiul comporta frecvente celule malpighiene superficiale cianofile si orangeofile fara anaomalii nucleare, cu reactie infamatorie importanta. Celulele cilindriceendocervicale prezente.
Concluzie frotiul actual este negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna. Frotiul actual este inflamator. Multumesc! O seara buna!
2 comentarii
Buna ziua,
Rezultatul este unul bun, iar ca si tratament, va trebuie un antiinflamator local.
O zi placuta!
Rezultatul este unul bun, iar ca si tratament, va trebuie un antiinflamator local.
O zi placuta!
Multumesc pentru raspuns! Intre timp am ajuns la medicul ginecolog care mi-a prescris un tratament cu ovule Cerviron, timp de 10 zile.As dori sa raman insarcinata. Este in regula sa se intample acest lucru in timpul tratamentului? La ce interval de timp de la terminarea tratamentului pot incerca sa raman insarcinata? Multumesc anticipat! O seara buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diagnostic citologic = rezultat papanicolau?
- 2Nu stiu daca sa ma panichez sau sa fiu calma
- 3Culturi din col?
- 3va rog interpretare PAPANICOLAU
- 3urgent...papanicolau
- 43Interpretare rezultate ginecologie
- 3test papanicolau + secretie vaginala
- 5rezultat la testul papanicolau
- 5displazie col CIN II
- 7spotting LOGEST
- 4Interpretare Citodiag. Papanicolau
- 7Rezultat Papanicolau
- 2interpretare rezultat Papanicolau
- 1mi sa recomandat biopsie
- 2Rog interpretare test Papanicolau.Sunt in strainatate si am pierdut nr de tel al dr meu.
- 0Rog răspuns urgent - test papanicolau
- 2Sangerare la recoltare papanicolau
- 0Pap 2 persistent
- 0Rezultat test Babeș nicolau 2
- 1Nustiu ce înseamnă.? Papa nicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: