Interpretare test Papanicolau
Buna ziua! As dori interpretare pt urmatorul rezultat test Papanicolau
Descriere citologica frotiu conventional satisfacator pentru evaluare si colorat dupa metoda Papanicolau. Frotiul comporta frecvente celule malpighiene superficiale cianofile si orangeofile fara anaomalii nucleare, cu reactie infamatorie importanta. Celulele cilindriceendocervicale prezente.
Concluzie frotiul actual este negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna. Frotiul actual este inflamator. Multumesc! O seara buna!
Descriere citologica frotiu conventional satisfacator pentru evaluare si colorat dupa metoda Papanicolau. Frotiul comporta frecvente celule malpighiene superficiale cianofile si orangeofile fara anaomalii nucleare, cu reactie infamatorie importanta. Celulele cilindriceendocervicale prezente.
Concluzie frotiul actual este negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maligna. Frotiul actual este inflamator. Multumesc! O seara buna!
2 comentarii
Buna ziua,
Rezultatul este unul bun, iar ca si tratament, va trebuie un antiinflamator local.
O zi placuta!
Rezultatul este unul bun, iar ca si tratament, va trebuie un antiinflamator local.
O zi placuta!
Multumesc pentru raspuns! Intre timp am ajuns la medicul ginecolog care mi-a prescris un tratament cu ovule Cerviron, timp de 10 zile.As dori sa raman insarcinata. Este in regula sa se intample acest lucru in timpul tratamentului? La ce interval de timp de la terminarea tratamentului pot incerca sa raman insarcinata? Multumesc anticipat! O seara buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Papanicolau: cervicita obs. vegetatii veneriene
- 6Test Papanicolau - bolile cu transmitere sexuala
- 3test papanicolau
- 0Interpretare test Papanicolau
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 0Diagnostic citologic - Test Babes-Papanicolaou
- 2Interpretare Papanicolau
- 5rog o interpretare test babes papanicolau
- 0Papanicolau si Colposcopia. tratament? Urgent!
- 3Imi raspunde si mie cineva?
- 6test papanicolau
- 1test papa nicolau
- 1Interpretare papanicolau
- 2L-SIL si ERAD
- 2rezultat test pap
- 0Citologie PAP
- 1Test Papanicolau
- 2Intrebare test papanicolau
- 0Rezultat test papanicolau
- 0Buna ziuă ma ajuta cineva cu descifrarea analizei frotiului
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau