Interpretarea analizelor la infectii
Buna ziua! am si eu nevoie de sfatul dvs. Planific o sarcina si am dat o srie de investigatii imunologice la infectii.. Iata care sunt rezultatele: (analize singe)
Cytomegalovirus-IgM NEG. 0.062UI/ IgG POZ. 1.110UI;
Herpes simplex Type 1+2 - IgM NEG. 0.190UI/ IgG POZ. 1.213 UI;
Chlamidia trachomatis - IGM NEG 0.118UI/ UGG NEG 0.018UI
Mycoplasma hominis IgG POZ. 2.988 UI;
Ureaplasma urealiticum IgG POZ. 1.763 UI
Mi s-au luat si probe de secretii vaginale. Iata rezultatele:
Epiteliu- 7-8 cw
Leucocite-0-1 cw
microflora -moderat
Trihomonas vaginalis-absent
Gardnerella vaginalis-absent
Candida-prezent (+)
Am fost la ginecolog (la un centru privat) si mi- a prescris o serie de preparate care consider ca sunt foarte costisitoare. Una ca sunt costisitoare, dar as fi vrut sa stiu pe cit de necesare sunt ele in cazul meu.
Deci doamna medic mi-a recomandat pentru inceput sa tratam candida si cytomegalovirusul, restul le lasm pentru luna viitoare. Asa mi-a zis ea. Si respectiv pentru inceput mi-a prescris urmatoarele preparate:
Mie
1. Avelox-pastile
2. Nystatin - pastile
3. injectii aloe
4. Plazmol injectii
5. Neo -Penotram supozitorii vaginale
6.Sympathil
7.Proteflazidi
8.Yasmin
Sotului
1.1. Avelox-pastile
2. Nystatin - pastile
3. Unguent Travogen
4. Imupret
5.Proteflazidi
Va rog mult ajutati-ma. Nu stiu ce sa fac trebuie sau nu aceste preparate administrate in cazul meu. M-am pierdut in imensa lista de preparate si ma sperie faptul ca aceasta este pentru inceput.
Si in general in afara de candida mai este necesar ceva de tratat. Pentru ca informatia sa fie completa pot sa va mai spun ca am intirzieri de ciclu menstrual de aproape 10zile.
Va multumesc anticipat!!!!!
Cytomegalovirus-IgM NEG. 0.062UI/ IgG POZ. 1.110UI;
Herpes simplex Type 1+2 - IgM NEG. 0.190UI/ IgG POZ. 1.213 UI;
Chlamidia trachomatis - IGM NEG 0.118UI/ UGG NEG 0.018UI
Mycoplasma hominis IgG POZ. 2.988 UI;
Ureaplasma urealiticum IgG POZ. 1.763 UI
Mi s-au luat si probe de secretii vaginale. Iata rezultatele:
Epiteliu- 7-8 cw
Leucocite-0-1 cw
microflora -moderat
Trihomonas vaginalis-absent
Gardnerella vaginalis-absent
Candida-prezent (+)
Am fost la ginecolog (la un centru privat) si mi- a prescris o serie de preparate care consider ca sunt foarte costisitoare. Una ca sunt costisitoare, dar as fi vrut sa stiu pe cit de necesare sunt ele in cazul meu.
Deci doamna medic mi-a recomandat pentru inceput sa tratam candida si cytomegalovirusul, restul le lasm pentru luna viitoare. Asa mi-a zis ea. Si respectiv pentru inceput mi-a prescris urmatoarele preparate:
Mie
1. Avelox-pastile
2. Nystatin - pastile
3. injectii aloe
4. Plazmol injectii
5. Neo -Penotram supozitorii vaginale
6.Sympathil
7.Proteflazidi
8.Yasmin
Sotului
1.1. Avelox-pastile
2. Nystatin - pastile
3. Unguent Travogen
4. Imupret
5.Proteflazidi
Va rog mult ajutati-ma. Nu stiu ce sa fac trebuie sau nu aceste preparate administrate in cazul meu. M-am pierdut in imensa lista de preparate si ma sperie faptul ca aceasta este pentru inceput.
Si in general in afara de candida mai este necesar ceva de tratat. Pentru ca informatia sa fie completa pot sa va mai spun ca am intirzieri de ciclu menstrual de aproape 10zile.
Va multumesc anticipat!!!!!
2 comentarii
Ai facut un test e sarcina ? In caz de pozitivitate se schimba datele problemei.
In primul rind va multumesc pentru raspuns!!!!
Sunt sigura 100 % ca nu sunt insarcinata, dar tindem spre asta. Iata de ce si am afacut toate aceste investigatii pentru a ne asigura ca totul e in regula si apoi a purcedem sa facem un bebelus, ca tare ne dorim...
Sunt sigura 100 % ca nu sunt insarcinata, dar tindem spre asta. Iata de ce si am afacut toate aceste investigatii pentru a ne asigura ca totul e in regula si apoi a purcedem sa facem un bebelus, ca tare ne dorim...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?