interstitiu accentuat
de circa 6 luni ma tot confrunt cu aceasta boala intertitiu accentuat, ameteli respiratie ingreunata si la efort mic, am fost la medic pneumolog care mi-a dat tratament cu azitrox. dupa circa o saptamana am fost bine. la cateva zile incep sa ma simt din nou rau ameteam la mersu pe jos la urcatu scarilor respiram mai greu dureri in spate intepaturi si merg din nou la doctor care imi da din nou si tot asa ma simt bine cat iau antibiotic dupa care iar ma simt rau nu pot sa merg pe jos ametesc simt ca nu mi se oxigeneaza creieru. va rog sa ma ajutati cu un sfat pt ca nu mai stiu ce sa fac.
2 comentarii
Buna ziua,
incepe cu "inceputul":
- verificare tensiune: POATE fi prea MARE sau prea MICA.
- EKG si EKO la inima;
- analize : calciu, fier, magneziu, Helycobacter;
Sanatate si O zi buna.
incepe cu "inceputul":
- verificare tensiune: POATE fi prea MARE sau prea MICA.
- EKG si EKO la inima;
- analize : calciu, fier, magneziu, Helycobacter;
Sanatate si O zi buna.
am uitat sa va spun ca ma inteapa si spatele plamanii si la mersu pe jos dupa 200m incepe sa ma intepe in fata zona toracica putin in stanga ma inteapa tot mai tare incep sa ametesc si sa nu mai am aer. Am facut EKG normal ECO normal magneziu 2.01 fier 108.3 calciu total 10.11 proteine totale 8.3 tensiunea este intre 11cu 7 si 12 cu 8 nu urca si nici nu coboara. leococite 3.9 lymph# 1 la schimbari de temp simt cum incepe sa ma intape spatele plamanii si am respiratie ingreunata uneori junghi. Va rog daca imi puteti spune ce sa mai fac sunt disperat nu pot sa lucrez nu pot sa merg pe jos am fost la diferiti medici si nimeni nu stie. Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Buna. Am făcut un test de gripa mă poate ajuta cineva cu niste informații
- 2Saliva maronie dimineața
- 0Vreau un diagnostic la rx plamani
- 2Pneumonie interstițială
- 4Pneumonie interstițială
- 1Parere Radiografie la plamani
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii