interventie chirurgicala...chist ovarian

21-04-2007
flo_flori
Nu este medic/terapeut
flo_flori
acum 3 saptamani am suferit o interventie chirurgicala (chist ovarian dreapta, 6cm).sincer acum nu stiu cui sa ma adresez.in urma analizelor preoperatorii au fost descoperite niste calcifieri pe plamanul drept fapt care a amanat operatia cu cateva zile pt a face investigatii mai amanuntite. am fost chiar si la spitalul de tbc pt a da proba de...(saliva, nu stiu cum ii zice). intrebarea mea este urmatoarea: se poate pune problema unui cancer pulmonar? mentionez ca nu am simptome...nu tusesc...nu scuip sange...sunt fumatoare.si mai am o intrebare...daca era tbc sau cancer pulmonar nu ar fi trebuit sa ma anunte spitalul de tbc? mentionez ca operatia s-a efectat la o zi dupa ce am dat proba aceea de saliva..deci nu am asteptat nici un rezultat.va multumesc mult!
2 comentarii
0
14-05-2007, ora 00:00
corinutza_rodi
Nu este medic/terapeut
corinutza_rodi
te rog spune-mi de cat timp aveai chisturile ovariene?ai facut tratament?eu le am de 6 luni(ovar polichistic).ce simptome aveai?
corina
0
15-05-2007, ora 00:00
flo_flori
Nu este medic/terapeut
flo_flori
L-am descoperit asta toamna...dar sunt sigura k erau "cam vechi".Pana asta toamna nu am fost la control...desi aveam simtome de multi ani, durerea persistand numai pe partea dreapta.Am inceput tratament cu anticonceptionale (logest), antiinflamatorii si antibiotice.Mi s-a spus k este un chist "functional" cum au toate femeile, de 3 cm.Dupa 3 luni de tratament am fost la control si "baiatul nostru" in loc sa se resoarba s-a dublat si si-a "pus camasa pe el". Nu ma intreba ce inseamna, probabil din cauza "camasii" nu a ajuns tratamentul la el. Am mai inceput un tratament, cazand de acord cu extraordinarul medic pe care l-am gasit pe internet in disperarea de a nu ajunge la urgenta asta toamna. (acelasi tratament dar mai puternice toate-diane 35). Medicul mi-a zis k are dimensiunea la care el se poate invarti in burta si se poate sparge. Daca am simtome pe care nu le-am avut niciodata, adica nu durere persistenta: intepaturi, frisoane, fac temparatura si ma ia cu lesin ne intalnim la urgenta in spital. Asa a fost sa fie.tensiune mica...toate simtomele mentionate si am ajuns la cutit. Pe vremea cand era doar "un chist functional" ma durea ovarul drept, o durere persistenta care cu timpul a devenit "permanenta". oricand eu simteam "k am ceva": in mijloacele de transport in comun- la fiecare gropita in care intrau acestea, noaptea, ziua, ciclu abundent.de sex nu mai are rost sa zic k deja erau povesti.:D. In a doua etapa cand si-a pus camasa adica peste 3 luni, mi s-au umflat si ganglionii anghinali.
In fine.cel mai important este sa nu disperi si sa gasesti un medic care sa stie sa explice si sa aiba aparatura performanta deoarece asta te poate scuti de jena de a te urca pe bicicleta.de un control cu mana si de niste bani aruncati pe geam.o sonda intravag e perfecta.
Multa sanatate iti doresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: