Intestinul iritabil si tahicardia?

10-12-2021
Catalina Kate
Nu este medic/terapeut
Catalina Kate
Am 30 de ani si Sufar de 5 ani de intestin iritabil. Mi s a spus ca ar fi din cauza operatiei de apendicita.
Momentan am tahicardie de 3 luni si nu gasesc cauza. Am fost la cardio, endocrinolog, pneumolog, analize de sange. Am si cifoza si scolioza si tot banuiesc ca e de la ele.
Sau e de la intestin? Imi bate inima tare cand ma ridic, ma intorc, orice fac in casa, toata ziua, 130-150. Mi e frica sa ies pe afara. Numai cand dorm am puls ok.
Nu stiu ce tratament sa iau sa ma pot reingrasa, pt ca intestinul nu prea suporta nimic. Am tot luat ibutin, probiotice, antispastice o perioada. Ce sa fac?
1 comentarii
0
10-12-2021, ora 22:25
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Citeste pe net despre Sindromul Roemhald si ai sa vezi ca tot ce ti se intimpla in mare este prezentat si poti sa-ti dai seama mai bine cum sa procedezi. Tahicardiea are legatura directa cu intestinul iritabil.Si eu am trecut prin momente asemanatoare si cineva m-a invatat sa nu mai maninc ciorbe, acestea sunt facute cu multe legume, carne fiarta si produn o balonare constanta si iritatie, asa ca faceti o pauza, mincati produse consistente care nu baloneaza, carne fripta si folositi carbune medicinal, fara fructe dupa masa ci la 3 ore dupa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici