Întrebare eructatii

18-09-2017
Eliza07
Nu este medic/terapeut
Eliza07
Bună ziua ! Am și eu o problema care suna în felul urmator. În urma cu o luna de zile am avut problema cu amigdalele, am luat tratament antibiotic, plus protecție, cert e ca din cauza amigdalelor eu nu puteam manca doar lichide câteva zile bune tot așa am tinut-o ! Menționez ca am luat și foarte mult strepsils forte, am luat tratament 10 zile pt ca nu ceda.După câteva zile au apărut eructatiile destul de dese, probabil a crescut aciditatea luând atâtea antibiotice, pe stomacul gol.. Am avut putine dureri la stomac, care acum au dispărut. Am făcut un tratament cu bioptron, polarizare prin lumina intradevar mi-am revenit, însă au rămas eructatiile nu atât de dese cât au fost la început dar încă sunt. Am fost și la ecograf mi s-a spus ca am fierea strangulata intradevar așa si e cateodata nu prea îmi cad așa de bine unele mâncăruri și ca s-ar putea și de acolo sa fie eructatiile ! De stomac însă nu mi-a zis nimic.În ultimul timp am fost foarte stresata, am avut o stare mai aiurea, depresiva, anxietate.Sa fi influențat și asta eructatiile??menționez ca scaunele sunt normale, nu este vorba de diaree, constipație...
Senzație de greata am însă având și probleme cu, colicistul este de așteptat !
Va mulțumesc frumos !
Sper sa mă. Puteți ajuta ! De regula eu nu am fost un om bolnăvicios, tocmai de aceea nu prea am avut tangente cu spitalele, și pot spune ca am o teama de ele!
Astept un raspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns