Am de 5 ani depresie anxietate | Forumul Medical ROmedic

Am de 5 ani depresie anxietate

13-12-2017
Vol
Nu este medic/terapeut
Vol
Am de 5 ani depresie anxietate.de 5 ani fac tratament cu paroxetina.Ma gasesc intro perioada foarte fericita a vietii unde am decis sa renunt incet incet la pastile si sa fac un copil. Am reusit o luna fara pastile. Dupa care am plecat in vacanta sperand ca sevrajul va trece. In vacanta am avut 4 zile atacuri de panica de am ajuns de 3 ori la spital. Psihiatrul mia spus sa incep din nou cu un sfert de paroxetina. In cele din urma miam revenit.acum au trecut aproape 4 saptamani si acum 4 zile mau luat iar atacurile de 3 zile iau din nou 1 paroxetina si de 2 zile nu mananc nimic .starea de rau ma ia pe la 10 dimineata si ma tine incontinu pana pe la 7..nu stiu ce sa fac..vreau sa mai mentionez ca acum 4 luni miam schimbat anticonceptionalele miau dat unele care miau oprit menstruatia.va rog din suflet ajutatima cu o vorba
6 comentarii
0
13-12-2017, ora 23:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa aveti rabdare sa isi faca efectul Paroxetina. Daca ati intrerupt-o acum trebuie sa mai asteptati 3-4 saptamani pina la efectul complet.
Anticonceptionalele si steriletul produc avorturi timpurii. Folositi prezervativ.
Va doresc sanatate multa!
0
13-12-2017, ora 23:23
Vol
Nu este medic/terapeut
Vol
Va multumesc din suflet mia mai revenit speranta.dorinta mea este sa pot manca si bea apa. Ma ia mai tare cu frica cand vad.ca doua zile nu mananc si nu beau.sper sa reusesc si de data asta sa imi treaca cu paroxetina...multumesc pt raspuns
2
14-12-2017, ora 03:31
zaress
Nu este medic/terapeut
zaress
@Vol

Un om poate sta 40 de zile fara manacare. Incercatii chestii usore. Am avut si eu periode cand nu puteam sa mananc nimic, mancare. Dar puteam: banane, iaurt, paine prajita, biscuiti simplii inmuiati in ceai, o supa clara etc.

Doamne ajuta!
0
14-12-2017, ora 07:43
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

Pentru depresie si anxietate ar trebui sa faceti psihoterapie pentru a gasi cauzele psihologice si emotionale si a le regestiona. Tratamentul medicamentos va ajuta sa tineti sub control efectele, insa nu trateaza cauza. 5 ani de depresie si anxietate inseamna foarte mult, sa traiti cu aceste afectiuni. La depresie se ajunge din cauza anumitor evenimente traumatizante, a unei vieti grele, cu evenimente si situatii dificile ceea ce aduce si anxietatea la pachet cauzand proiectii si scenarii negative. Mergeti la psihoterapie sa va lucrati evenimentele traumatizante din trecut, pentru ca incet incet sa renuntati si la medicatie, mai ales ca doriti sa faceti si un copil, dar nu numai. Se poate sa aveti si o altfel de viata!

Toate cele bune!
0
14-12-2017, ora 13:15
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Medicația rezolvă pe moment, psihoterapia vă ajută să vă schimbați modul de gândire și percepție, astfel încât situațiile întâlnite să nu vă mai afecteze. Deci dacă doriți rezultate bune pe termen lung, vă recomand să combinați medicația cu psihoterapia.
0
14-12-2017, ora 14:51
Vol
Nu este medic/terapeut
Vol
Chiar nu stiu dc ma apuca asa.si as vrea sa aflu.vreau sa mentionez ca sunt intro perioada foarte fericita a vietii..sa ne ajute dumnezeu pe toti.ca e foarte greu. cand imi vine criza ma lupt zile intregi.anumite seri ce ma mai lasa.. cum deschid ochii imi vine criza.va multumesc pt raspunsuri sunt de foarte mare ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›iul fizic, o opÈ›iune viabilă pentru ameliorarea depresiei È™i anxietății la tineri
  • Terapia prin umor poate reduce simptomele depresiei È™i anxietății
  • ComparaÈ›ie între efectele sportului È™i efectele antidepresivelor în ameliorarea depresiei È™i anxietății
  •