Întrebare - nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept
Cu 5 zile în urmă, dimineața când m-am trezit, mi-am dat seama că nu mai văd jumătatea inferioară a imaginii cu ochiul drept. Nu există alte simptome. Chiar în ziua respectivă am fost la medicul oftalmolog care după toate investigațiile asupra globului ocular nu a putut pronunța un diagnostic exact și un tratament adecvat. A afirmat că globul ocular este în perfectă stare, dar suspectează o afecțiune a nervului care face legătura între ochi și creier, sugerând să mai aștept o perioadă până poate își va reveni vederea. A trecut ceva timp de atunci și nu există nicio îmbunătățire, din contră, mi se pare că fereastra prin care văd s-a îngustat.
Întrebare: următorul pas pe care trebuie să-l fac este să consult și un medic neurolog sau să încerc și opinia altui medic oftalmolog?
Întrebare: următorul pas pe care trebuie să-l fac este să consult și un medic neurolog sau să încerc și opinia altui medic oftalmolog?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7oboseala, ameteli, tulburari de vedere, de echilibru, panica
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 2la 2 ani m-am operat de stabism, acum vad in ceata
- 4vad an ceata si nu resesc sa citesc literele mici si mari
- 6Cand ma trezesc dimineata, vad ceva negru
- 5Imagini multiplicate
- 2sinuzita- tulburari vedere
- 1copilul meu vede totul indepartat
- 4Ochi in ceata de 2 luni - keratita stromala?
- 3Tulburari de vedere
- 1Pata neagra camp vizual
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 2Vedere incetosata
- 1vedere incetosata
- 12Dungi in vedere
- 1Jena +vedere usor in ceata la un ochi
- 1Puncte luminoase ce apar si dispar.
- 1Pierdut Vedere la un ochi
- 0Cand ma uit in jos
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: