Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta

17-08-2020
Cstef
Nu este medic/terapeut
Cstef
Eu și prietenul meu suntem virgini amândoi și ne-am hotărât sa o facem, bineînțeles cu prezervativ. Însă mie îmi e puțin teama ca prezervativul nu o sa fie de ajuns ca metoda de contracepție.. Si nu știu cum sa scap de frica asta. Va rog dacă îmi poate da cineva niște sfaturi.
3 comentarii
0
17-08-2020, ora 23:34
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Cati ani aveti ?

In mod normal, prezervativul e destul de sigur... daca nu se rupe. Cred ca marja aia mica de nesiguranta este data de faptul ca unii oameni nu stiu cum sa-l foloseasca. De exemplu, poate va jucati inainte ca sa intrati in starea de excitare si penisul lui secreta acel lichid de lubrifiere care poate contine si spermatozoizi. Daca pune mana pe acel lichid si apoi, cu acea mana pune prezervativul, atingandu-l pe exterior, pot ramane spermatozoizii pe el, care sa ajunga in tine.

Pentru un plus de siguranta, programati si voi "noaptea de dragoste" cu aproximativ 5 zile inainte sa-ti vina menstruatia. Ca atunci nu esti fertila.

Pentru ca sinteti incepatori, si mai e vorba si de o dezvirginare, plus prezervativ... imi inchipui ca vi se pare destul de complicat. Ar trebui ca el sa exerseze inainte de mai multe ori sa-si puna prezervativul, pana va stapani tehnica. La unele femei, dezvirginarea merge mai greu, iar daca mai are si prezervativ si se chinuie acolo, poate pierde erectia... Dar se poate la fel de bine sa ai un himen mai elastic si totul sa mearga fara probleme. Sint si femei la care himenul este aproape inexistent. E posibil sa il fi si rupt inainte daca ai introdus tampon sau te-ai masturbat. Ma gandesc ca poate ar fi chiar mai bine sa faci dezvirginarea cu degetul, pentru ca il poti controla mai bine, si apoi sa va fie mai usor sa faceti dragoste.
0
18-08-2020, ora 13:14
Cstef
Nu este medic/terapeut
Cstef
Mulțumesc pt.raspuns.Suntem majori amândoi de ceva timp.
0
19-08-2020, ora 18:23
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
In plus fata de sfaturile bune de mai sus e util sa citesti si despre asta, pentru a-ti reduce temerile. E bineinteles o solutie de avarie. -----------*
Dr Rares Ignat

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O metodă contraceptivă pentru bărbați având la bază un hidrogel
  • Contraceptivul on-off pentru bărbați
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale pot diminua simptomele premenstruale?
  • Contraceptiv masculin sub formă de gel eficient la maimuțe
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • Pilula contraceptivă masculină este sigură și eficientă (Studiu)
  • Virginitatea - din punct de vedere medical
  • Dezvirginarea - ce trebuie să știi, sfaturi și explicații
  •