intrebare?
buna ziua, sunt o noua membra a forumului si an nevoie de ajutorul vostru.
Am inceput sa iau Karissa din data de 2 martie, am fost la ciclu aproape toata luna. In ziua a 12-cea de pastile am avut un contact sexual protejat. si nefinalizat, adica fara ca partenerul meu sau fi ejaculat. Doresc sa stiu daca exista totusi posibilitatea sa fi ramas insarcinata. Am avut ciclu in zilele de pauza dintre cele 2 folii. Chiar daca sangerarea s-a oprit totusi durerile abdominale continua sa existe si in a 10 zi de pe a doua folie, sunt oare normale pentru aceste anticonceptionale?
Am inceput sa iau Karissa din data de 2 martie, am fost la ciclu aproape toata luna. In ziua a 12-cea de pastile am avut un contact sexual protejat. si nefinalizat, adica fara ca partenerul meu sau fi ejaculat. Doresc sa stiu daca exista totusi posibilitatea sa fi ramas insarcinata. Am avut ciclu in zilele de pauza dintre cele 2 folii. Chiar daca sangerarea s-a oprit totusi durerile abdominale continua sa existe si in a 10 zi de pe a doua folie, sunt oare normale pentru aceste anticonceptionale?
2 comentarii
Cum adica ai fost la ciclu aproape toata luna? Fii mai explicita, te rog? sangerezi continuu? E grav!
Am avut hemoragie ca si cum ar fi a 3-a zi de ciclu in toate cele 21 de zile de pe folie si inca vreo 3-4 dupa aceea. Am luat calciu lactic
6 tablete pe zi si pana la urma s-a oprit hemoragia.
Multumesc mary78!
6 tablete pe zi si pana la urma s-a oprit hemoragia.
Multumesc mary78!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon