Intrebare

09-06-2008
monica99
Nu este medic/terapeut
monica99
Acum cateva zile am trimis un subiect la sectiunea Psihoterapia cuplului si multumesc acum pentru mesajul primit cu sfaturile aferente. Astazi doresc sa continui la aceasta secţiune, deoarece urmarile comportamentului sotului meu au inceput sa apara. In decurs de 5 luni el nu a mai facut dragoste cu mine decat ocazional, o data la 2 saptamani si acum cred ca mi se intampla ceva rau. De 3 zile ma dor sanii foarte rau, durerile fiind ca niste sageti, care, parca imi strapung sanii. Acum nu pot merge imediat la doctor pentru ca am si un deces in familie si de aceea mi-ar face bine un sfat sau o idee temporara, pana ce voi ajunge la medic. El ma ignora in continuare si nu mai pot. Organismul meu simt ca cedeaza. am nevoie acuta de iubire in toate formele ei si nu stiu cum sa ma controlez. Durerile sunt in permanenta, iar el ma intreaba ce medicament as putea sa iau (la misto cred ca zice asa), cu toate ca i-am explicat cum sta treaba, ba mai mult am avut si un caz in familie, care din cauza excesului de foliculina a trebuit sa intretina urgent raport sexual cu viitorul sot inainte de nunta si i-am reamintit acest caz tot in speranta ca va intelege, dar el tot imun este. NU MAI POT SIMT CA EXPLODEZ
2 comentarii
0
11-06-2008, ora 00:00
l.dumi
Nu este medic/terapeut
l.dumi
Draga mea in primul rand nu trebuie sa intri in panica trebuie sa lucrezi cu mintea, si sa ti spui singura ca nu ai nevoie de un contact sexual, credema si eu am fost ca tine, si am incercat singura sa mi impun singura ca nu am nevoie de barbat langa mine.In privinta sotului incearca sa l atragi tu in pat inecepe tu prima cand va bagati in pat si poate asa iese ceva.Pune ti intrebarea daca nu cumva el vrea ca tu sa iei initiativa?
Ai grija de tine!
0
19-06-2008, ora 00:00
monica99
Nu este medic/terapeut
monica99
Multumesc pentru mesaj - I.dumi. Ceea ce spui tu am incercat, sa i-au initiativa prima, dar se tot fofileaza, se intoarce cu spatele si gata adoarme chipurile. Incepe sa mormaie ca e obosit si ma respinge. Mai mult, sta acum la aceste meciuri pana seara tarziu, acum nu mai e obosit ? Spune-mi acum tu ce pot sa mai cred, ce sa mai inteleg ?
Adaugă un comentariu / răspuns