intrebare

23-01-2009
ghiocel
Nu este medic/terapeut
ghiocel
salut.sunt insarcinata in 4 saptamani, probleme de sanatatea nu am, si din destule motive nu imi doresc aceasta sarcina, si as vrea sa fac avort, ce riscuri exista...la ce sa ma astept..??.va multumesc
2 comentarii
0
23-01-2009, ora 14:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Sfatul meu este sa nu faceti intrerupere de sarcina!!Veti avea niste remuscari ingrozitoare mai tarziu!!
0
23-01-2009, ora 18:12
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna. Banuiesc ca ai motive destul de serioase ca sa faci o intrerupere de sarcina dar ma rog e alegerea fiecaruia.
Riscuri sau la ce sa te astepti sunt multe adica poti sa nu mai faci copii niciodata sau sa faci complicatii in urma interventiei si sa mi patesti cine stie ce, acum depinde si la cine te duci, vei avea dureri cateva zile, va trebui sa stai la pat, sa faci tratament cu antibiotice daca medicul iti recomanda si bine ar fi, nu vei putea face sex aproape 2 luni, poate te va afecta si psihic etc, etc, etc si deasemenea nelipsitele remuscari vor fi prezente pt k de astea nu scapa nici o femeie care alege chiuretajul!
Sunt destule riscuri care pot exista, asa e ?
Iti doresc multa sanatate si sper sa reusesti nu inainte de a te gandi de 15 mii de ori la ce vei face !
Alis
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul