intrebare
salut.sunt insarcinata in 4 saptamani, probleme de sanatatea nu am, si din destule motive nu imi doresc aceasta sarcina, si as vrea sa fac avort, ce riscuri exista...la ce sa ma astept..??.va multumesc
2 comentarii
Sfatul meu este sa nu faceti intrerupere de sarcina!!Veti avea niste remuscari ingrozitoare mai tarziu!!
Buna. Banuiesc ca ai motive destul de serioase ca sa faci o intrerupere de sarcina dar ma rog e alegerea fiecaruia.
Riscuri sau la ce sa te astepti sunt multe adica poti sa nu mai faci copii niciodata sau sa faci complicatii in urma interventiei si sa mi patesti cine stie ce, acum depinde si la cine te duci, vei avea dureri cateva zile, va trebui sa stai la pat, sa faci tratament cu antibiotice daca medicul iti recomanda si bine ar fi, nu vei putea face sex aproape 2 luni, poate te va afecta si psihic etc, etc, etc si deasemenea nelipsitele remuscari vor fi prezente pt k de astea nu scapa nici o femeie care alege chiuretajul!
Sunt destule riscuri care pot exista, asa e ?
Iti doresc multa sanatate si sper sa reusesti nu inainte de a te gandi de 15 mii de ori la ce vei face !
Alis
Riscuri sau la ce sa te astepti sunt multe adica poti sa nu mai faci copii niciodata sau sa faci complicatii in urma interventiei si sa mi patesti cine stie ce, acum depinde si la cine te duci, vei avea dureri cateva zile, va trebui sa stai la pat, sa faci tratament cu antibiotice daca medicul iti recomanda si bine ar fi, nu vei putea face sex aproape 2 luni, poate te va afecta si psihic etc, etc, etc si deasemenea nelipsitele remuscari vor fi prezente pt k de astea nu scapa nici o femeie care alege chiuretajul!
Sunt destule riscuri care pot exista, asa e ?
Iti doresc multa sanatate si sper sa reusesti nu inainte de a te gandi de 15 mii de ori la ce vei face !
Alis
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon