Intrebare
buna seara, am o intrebare, prietenul meu a ramas fara nici o masea, dinte in gura.Ce solutii sunt si cam care ar fi preturile, va rog?nu stiu ce este de facut, imi puteti da niste solutii va rog frumos.va multumesc!
2 comentarii
Bună ziua,
există mai multe opțiuni pentru înlocuirea dinților lipsă, iar prețurile variază în funcție de soluția aleasă. Iată câteva opțiuni comune:
Proteze dentare - sunt dispozitive care înlocuiesc toți dinții dintr-un arc dentar. Prețul unei proteze dentare poate varia între câteva mii de lei.
Implanturi dentare - sunt dispozitive chirurgicale care sunt plasate în osul maxilarului sau al mandibulei și care susțin o coroană dentară. Implanturile dentare oferă o soluție permanentă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă. Prețul unui implant dentar poate varia în funcție de numărul de dinți înlocuiți, de calitatea implantului și de cabinetul în care se realizează, și este de obicei mai mare decât prețul unei proteze.
Este important să discutați cu un medic dentist pentru a afla care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru situația particulară a prietenului dvs. deoarece fiecare caz este unic și necesită o evaluare individuală.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
există mai multe opțiuni pentru înlocuirea dinților lipsă, iar prețurile variază în funcție de soluția aleasă. Iată câteva opțiuni comune:
Proteze dentare - sunt dispozitive care înlocuiesc toți dinții dintr-un arc dentar. Prețul unei proteze dentare poate varia între câteva mii de lei.
Implanturi dentare - sunt dispozitive chirurgicale care sunt plasate în osul maxilarului sau al mandibulei și care susțin o coroană dentară. Implanturile dentare oferă o soluție permanentă și estetică pentru înlocuirea dinților lipsă. Prețul unui implant dentar poate varia în funcție de numărul de dinți înlocuiți, de calitatea implantului și de cabinetul în care se realizează, și este de obicei mai mare decât prețul unei proteze.
Este important să discutați cu un medic dentist pentru a afla care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru situația particulară a prietenului dvs. deoarece fiecare caz este unic și necesită o evaluare individuală.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună
Am facut trei implanturi si toate trei se slabesc. Am fost de cel putin trei ori pina acum sa le stringa pe fiecare.Ultima oara sa slabit unul dupa 10 zile.Eu stau in Slobozia si pentru fiecare rezolvare merg la Bucuresti.Cum as putea rezolva definitiv problema am75 de ani si i-mi este greu cu deplasarea.Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amorteala persistenta la jumatate de barbie dupa implant
- 2Acte primite dupa implanturi dentare?Consult post operator?
- 2Umflatura implant dentar
- 2Puroi implant dentar
- 3Implant
- 2Implant dentar cu aditie de os.
- 1Alternative la sistemul "All-On-X" ?
- 1Adiție de os, am rămas cu obrazul mult mai voluminos!
- 1Despre latimea coroanelor pe implant dentar
- 3Adiție osoasă la aproape 4 ani de la implanturi dentare