intrebare

15-02-2012
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
salutare,
am fost azi la un homeopat celebru, dr barbuti de la clinica din masloc!mia dat niste remedi, niste siropuri ignatia, gelsenium si inca 4 astfel de remedi!insa nu mai stiu cate picaturi trebuie din sa iau, nu mai stiu sigur cate mi-a zis dr sa pun din fiecare in 100 ml apa parca!!ma poate ajuta cineva?
1 comentarii
0
15-02-2012, ora 22:59
k.v
Nu este medic/terapeut
k.v
Trebuie sa existe o fisa cu specificatii, Gelsemium daca a fost dat pt atac panica se poate pune sub limba 4-6 picaturi la nevoie, celelalte remedii se iau cu putina apa, dar nu putem sti cite picaturi au fost recomandate, pot fi intre 5-15 picaturi din fiecare.Daca situatia este critica orice remediu homeopat se poate lua direct fara apa sau cu foarte putina si tinute cit mai mult in gura dupa care este de preferat sa nu se consume nimic seara sau in timpul zilei o ora dupa administrare.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul