Intrebare

Seara buna.As vrea sa va intreb ceva:Am gasit si ma gandeam sa iau un supliment natural numit Confort emotional de la firma de naturiste(nu dau nume) si am vazut ca are printre alte plante bune, are si sunatoare.Eu iau si tratament medicamentos pentru TOC, olanzapina, venlafaxina..De ce nu am voie sa iau sunatoare, ca din cate am auzit nu e bine sa iei ceva cu sunatoare combinat cu medicamentele de la medicul psihiatru.Suplimentul e bun pentru anxietate, depresie, stres, neurotransmitatori si multe altele si ma interesa si pe mine.Intrebarea e, pot lua asa ceva sau nu pot daca are sunatoare?Ce suplimente naturale as putea sa iau pentru ca pe langa TOC am si depresie si anxietate de asta zic.Merci fain.
2 comentarii

Buna seara.Ai o schema de tratament foarte buna, venlafaxina fiind de electie in aceste afectiuni.Nu ai voie sa iei suplimente pe baza de sunatoare pentru simplul motiv ca poti dezvolta un sindrom serotogenic care te poate baga in spital.Nu e de joaca.Daca nu ma insel acest lucru e trecut si in prospectul AD-urilor.Daca te supara depresia si anxietatea atunci trebuie marita doza de AD.Ca suplimente ar fi vi B-urile dar sub indrumare medicala ele luate in exces pot face mai mult rau, omega 3, zn, seleniu, vit C si E.Insa realitatea este ca in astfel de afectiuni plantele sunt apa de ploaie, tratamentul alopat e singura solutie pt a gestiona boala.

Mai simplu deficitul de serotonina da aceste stari dar si in caz de exces apar probleme, iar sunatoarea asta face mareste cantitatea de serotonina.Sindromul serotogenic, adica excesul de serotonina poate fi chiar fatal.Repet nu e de joaca.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Gânduri care răspund la alte gânduri, de parcă mi-ar fi inserate în cap
- 1Sunt singurul care are impresia că a omorât oameni cu puterea gândului?
- 2Medicamentele antipsihotice afecteaza respiratia?
- 3Depresie recurenta
- 5Voi ce motive găsiți pentru a trăi?
- 9Tulburare schizo afectivă remisă
- 0Astenie de primăvară?
- 1Depresie anxioasa
- 3Nootropil (Piracetam) Ce efecte adverse pot sa apara?
- 4Este adevărat că bolile psihice îi fac pe oameni să arate mai bătrâni?