Intrebare pentru administrator

16-11-2009
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
As vrea sa va intreb si sa imi raspundeti public, daca se poate de ce blocati conturile oamenilor care ajuta intr-adevar???Si altii care pur si simplu cauta cearta raman p forum si raspandesc o sumedenie de sfaturi gresite.Scarface de exemplu am obeservat ca este banat...habar nu am de ce.pt.ca sfaturile lui mi-au ajutat fetita sa manance din nou...fara sa o intoxic cu chimicale. cum este posibil, domnule Administrator sa dati afara pe cineva numai de la plangerea unor studente la medicina care au intrat pe forum si au scris numai la adresa lui scarface cateva posturi iar pe mine nu m-au ajutat cu nimic. Studente la medicina ca Coffee tv si iry min si al iulina_christina care este evident ca sunt colege la medicina bucuresti anul 6 si si-au pus in cap sa fie contra lui scarface dupa cum chiar coffetv spune Coffe Tv: "Da, scarface ma deranjeaza si nu numai pe mine. Nu ma deranjeaza ca promoveaza medicina homeopata, ci felul in care o face. " Le inteleg ca nu sunt de acord cu homeopatia si cu medicina naturista, ok...dar sa nu interzik la altii folosirea lor...fiecare om are dreptul de a alege ce face...SE TEM CA NU CUMVA SA RAMANA FARA PACIENTI PANA VOR FI ELE ASA ZISE DOCTORESE??Pai...sa nu se mire daca raman fara pacienti, la atitudinea asta.CUM M-A AJUTAT COFFE Tv SI IULIANA_CRISTINA??LA FIECARE LUCRU PE CARE IL POSTA SCARFACE ELE VENEAU SI CONTRAZICEU..ATAT FACEAU...si doar oamenii care nu stiu sa citeasca pe acest forum pot spune ca Scarface nu a ajutat, nu vedeti cata lume revine in forum si ii multumeste pt sfaturi?si cati s-au vindecat?? Ar trebui sa analizati mai bine situatia inainte sa luati o decizie ca asta.Sper sa cititi cele scrise de mine pt.ca, cei care am fost ajutati de domnul scarface asteptam un rapuns de o saptamana.o seara placuta!
70 comentarii 12 3 Înainte ›
0
16-11-2009, ora 17:52
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
1. am şi eu mulţi oameni cărora le-am răspuns şi pe care i-am ajutat şi care mi-au mulţumit

2. nu o să stau să văd cum se recomandă întreruperi de tratament (şi nu numai la dvs ci la foarte multă lume- tratamente care îî ţin în viaţă)- fără să zic ceva şi să sfătuiesc omul să nu renunţe la tratament, să adauge dacă vrea altceva- homeopat, naturist, dar nu să treacă dintr o dată pe ceaiuri.

3. dacă în orice din ce am scris- şi am peste suta de răspunsuri postate nu e ceva adevărat sau răutăcios sau aiurea atunci aţi avea dreptul să cereţi să mă baneze, dar aşa că nu vă convine dvs nu merge.

4. nu cred că administratorii vor scoate pe cineva doar pt că abia a început să posteze comentarii, ar fi jumătate din forum dispărut- sunt zeci de oameni care au doar una două comentarii sau întrebări.

5. nu noi am cerut să fie banat scarface, doar am postat nişte comentarii cu argumente ştiinţifice contra afirmaţiilor lui, dar sunt şi doctori online care au fost şocaţi de anumite sfaturi şi au scris administratorilor (o dna dr mi-a scris mie), aşa că nu mai faceţi acuzaţii fără să cunoaşteţi despre ce e vorba.
0
16-11-2009, ora 18:06
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Iuliana, este cumva forumul tau??daca da si daca stiam nu mai postam nimic.eu am cerut raspunsul administratorului...citeste mai bine.dar cum de dr aia de care zici tu nu au comentat nimic??pt ca dau dovada de fair-play de ceea ce tu nu dai dovada.si argumentele astea stiintifice...si teoria ta din cursurile pe care te-ai oferit sa mi le trimiti sa fac dupa ele(pt.ca draga iuliana...teoria difera fffff mult de practica, daca nu stiai)sa le aplici pe propria ta piele...probabil te-ai conserva mai bine!Scarface a fost scos de pe urma reclamatiilor facut dupa discutia cu voI, asa ca...coffee tv a si declarat acest lucru.. si cum de cei 2 sunt chiar colegii tai din intamplare ? sanatate
0
16-11-2009, ora 19:20
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Foarte interesant subiectul deschis myreille, pt ca si eu sunt la fel de indignata ca si tine!!Am ramas uimita sa vad ca scarface are contul blocat, doar pt ca unele persoane nu sunt de acord cu homeopatia sau cu felul lui de a-si etala cunostintele.Nu asa se procedeaza, mai ales ca este un forum public si este alegerea fiecaruia daca asculta de sfaturile lui sau nu, fiecare persoana este libera sa posteze ceea ce considera si nu mi se pare corect, ca plangerile unor colege de facultate, care inca nu sunt medici, sa duca la blocarea contului lui scarface, doar pentru simplu fapt ca el are alte pareri! Eu stiu ca un cont se blocheaza numai in cazul in care se face reclama in beneficii proprii si cand se foloseste un vocabular neadecvat. Ma intreb acum, oare ce se va intampla cu persoanele care au inceput un tratament homeopat la recomandarea lui scarface sau cele care vroiau sa inceapa, cum vor putea lua legatura cu el???Din cate stiu, este interzis sa iti postezi adrese de mail sau id-uri de mess...
Nu toata lumea este obligata sa fie de acord cu medicina alopata!!
0
16-11-2009, ora 21:02
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Dragelor studente la medicina ar trebui sa recunoasteti ca nu aveti nici o sansa in fata lui scarface si macar din fair play acceptativa infrangerea si incercati sa colaborati ca doar asa veti fi de mare ajutor pentru cei de pe forum care au citit deja tot balciul pe care la-ti produs.
Oricum nu vad nici o corectitudine din partea Administratorului de al bana doar pe scarface, trebuiau si aceste studente sa beneficieze de acelasi regim, doar asa ar fi fost corect.
Jos cenzura.care se pare ca exista din pacate
Iar voi fetelor nu va faceti griji pt scarface.un dus rece nu-i strica.
oricum duhul lui e aici.!.
0
16-11-2009, ora 21:09
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
"Buna ziua,
Datorita reclamatiilor primite la adresa dvs, formulate atat de catre ceilalti utilizatori ai forumului cat si de catre medicii colaboratori, suntem nevoiti sa luam anumite masuri."
Mesajul de mai sus l-am primit de la Scarface... care l-a primit de la administrator... care domn administrator asteptam sa intervina cumva, sa explice de ce nu mai exista scarface pe forum. Chiar nu-mi venea sa cred ca poti fi banat doar pt ca nu te suporta anumite persoane !!!
Bineinteles ca nu pot eu sa hotarasc pe cine sa pastrati pe forum si pe cine sa eliminati ! nici n-am pretentii din astea !!! Sunt... cum sa zic, un bob de nisip pe o plaja imensa. Un bob de nisip amarat, bolnav, care nu da nimanui in cap cu o viitoare diploma de viitor doctor, ci care cauta doar diverse sfaturi despre vindecare.
De asta intram noi pe forum - ca sa gasim diverse modalitati de tratament si ca sa putem alege dintre ele.

"2. nu o să stau să văd cum se recomandă întreruperi de tratament (şi nu numai la dvs ci la foarte multă lume- tratamente care îî ţin în viaţă)- fără să zic ceva şi să sfătuiesc omul să nu renunţe la tratament, să adauge dacă vrea altceva- homeopat, naturist, dar nu să treacă dintr o dată pe ceaiuri.
3. dacă în orice din ce am scris- şi am peste suta de răspunsuri postate nu e ceva adevărat sau răutăcios sau aiurea atunci aţi avea dreptul să cereţi să mă baneze, dar aşa că nu vă convine dvs nu merge.
4. nu cred că administratorii vor scoate pe cineva doar pt că abia a început să posteze comentarii, ar fi jumătate din forum dispărut- sunt zeci de oameni care au doar una două comentarii sau întrebări.
5. nu noi am cerut să fie banat scarface, doar am postat nişte comentarii cu argumente ştiinţifice contra afirmaţiilor lui, dar sunt şi doctori online care au fost şocaţi de anumite sfaturi şi au scris administratorilor (o dna dr mi-a scris mie), aşa că nu mai faceţi acuzaţii fără să cunoaşteţi despre ce e vorba."

Pacat, doamna, ca recurgeti la astfel de stratageme, si dupa aia va dati dupa visin! Puteti sfatui oamenii cat vreti, dar dati-le dreptul sa aiba parte si de altfel de medicina, nu doar de aceea care te trateaza de ceva atacandu-ti altceva ! Nu e nevoie atat de stringenta de argumente, ci doar de sfaturi !... Credeam ca pe forum se intra pt asta, nu pentru a se certa pe diverse forme de medicina si a se ameninta cu banatul doar pt ca indrazneste cineva sa recomande altceva !!! Scarface nu a jignit NICIODATA un pacient, ci doar a ajutat. Daca dvs va luati de el, ce-ati vrea sa faca ?! Chiar nu aveti loc unul de altul ?!

Imi pare rau cu adevarat de ceea ce se intampla, domnule administrator. Daca vreau un sfat sau un medicament sau o reteta in ceea ce priveste medicina alopata, ma duc la medicul meu de familie, la specialist, sau intreb un domn dr de pe forumul dumneavoastra. Am ales acest forum pt ca aici am gasit ce n-am gasit in alte locuri - sfaturi interesante, prompte, la obiect
Chiar nu ma intereseaza divagatiile, argumentarile, umflatul in pene, "diplomele" unora !!! Ma intereseaza doar diversitatea tratamentelor, ma intereseaza sa nu ma infund cu toxine cu buna stiinta. Aveti ceva impotriva, doamnelor viitoare doctori ?!... Oamenii au mentalitati diferite :D. Lasati-ma pe mine si pe altii ca mine sa beneficiem de stiinta lui scarface, si dvs tratati-va VIP-urile cu mentalitati elevate ! sau pe cine doriti dvs. sau pe cine va solicita.
Poate si el greseste, raspunzand la provocari... este mai incisiv, mai virulent... dar nu da nimanui in cap cu diploma...
Permiteti-mi sa ma intreb daca nu chiar asta au urmarit, provocandu-l : scoaterea lui de pe forum.
DAR... chiar nu pune nimeni in balanta ce face scarface ? Faptele lui "rele" (raspunsul la atacuri) si faptele lui BUNE (ajutorul concret) ?!
N-am vazut pana acum pe NIMENI care sa fi intrat pe forum si sa-i fi reprosat ca a dat un sfat gresit si un tratament care a dus la imbolnavirea cuiva !!!! Doar, cel mult, ca nu s-a potrivit un tratament! Asa ca, de ce aplecati urechea la cei care se ofusca atat de tare si sunt "socati" de anumite sfaturi ???? Chiar nu inteleg ! Din contra, sunt multi oameni care au urmat diferite tratamende medicamentoase, iar acum pur si simplu incearca sa repare si sa vindece. Ne luati posibilitatea asta ?!...
0
16-11-2009, ora 21:15
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Scarface a ajutat multa lume.sfaturile lui sunt 80% corecte si, de ce sa nu recunoastem, este un bun homeopat, lucru intalnit cam rar. Daca ar avea putin mai mult bun simt si ar fi mai putin agresiv ar fi, cu siguranta, mai agreeat. Dar ceea ce este mai important la el este ca e pasionat de ceea ce face.si asta in ajuta sa se impuna si sa-si puna in valoare terapia. Un forum medical are nevoie de astfel de specialisti. E o greseala ca i s-a blocat contul.
0
16-11-2009, ora 21:28
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
D-na doctor... jos palaria !!!! V-am urmarit cu interes si pe dvs pe acest forum, si am si aplicat de multe ori sfaturile dvs pt diverse situatii, chiar daca nu am cerut in mod expres ajutorul. Sunteti un om de onoare, si asa ceva se intalneste raaaar de tot ! Va multumim ca existati in atatea ipostaze !!!
0
16-11-2009, ora 21:34
catalin_19
Nu este medic/terapeut
catalin_19
Scarface ma ajuta acum. si imi acorda foarte foarte mult timp ceea ce se intampla c-am rar. Nu ii intereseaza in general si de persoana pe care o vindeca.. si sa mai steie sa povesteasca cat mai multe si asa mai departe... toti sunt pe fuga... e adevarat, toti avem nevoie de timp.. dar ma ajuta enorm!! si e o mare greseala ceea ce s-a intamplat, nici nu stiu... doar romanii pot gandii asa, nu ma mira faptul asta.
0
16-11-2009, ora 21:37
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Pe pielea mea am vazut cum medicina alopata nu m-a ajutat cu nimic, si atunci am trecut la homeopatie datorita lui Scarface care m-a ajutat enorm!! Nu este corect din partea dvs sa banati utilizatori din cauza unor neintelegeri, a folosit un limbaj obscen? a facut reclama ?
E un membru activ al comunitatii, si nu a facut altceva decat sa informeze ! Va rugam sa interveniti si sa clarificati situatia, ar fi o mare pierdere pt forumul dvs, cu stima C K
0
16-11-2009, ora 22:54
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
sa fim seriosi. in 5 minute scarface si a facut alt cont- pe care l-am si vazut (citesc forumul asta ca pe un blog, imi plac unele raspunsuri)..si imi place ca e mai putin agresiv. macar s-a invatat minte!!!

si ce atata dramatizare? e clar ca cine poate sa vorbeasca cu el a vorbit deja pe messenger. aiurea vorbeste jaquelinne ca nu ai voie sa ti dai messul sau ceva. de cati ani e pe forumul asta clar stie ca nu e asa. dar dramatismul la romani e mare mare. trebuia sa ne dam in spectacol

sustin studentii la medicina, sora mea este unul si munceste fantastic de mult si invata si tot.

intre noi fie vorba iuliana studenta nu a recomandat visine cand a fost sa raspunda cuiva cu probleme la ochi! deci iar dramatism de ochii publicului.

fiecare pe domeniul lui, dar chiar daca tratamentele lui functioneaza scarface spune niste aberatii mie la suta incorecte dpdv stiintific si tot ce vreti. si fetele alea chiar stiu ce vorbesc chiar daca voi sunteti crizati de viata si n-aveti copii de crescut pe acasa.
0
16-11-2009, ora 23:05
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
si de ce sa le dea afara pe studente? au zis ceva incorect? = spre deosebire de scarface care tot zicea chestii incorecte

hahahaha ce oameni pe lumea asta!

jos palaria in fata celor care invata 6 ani non stop
0
16-11-2009, ora 23:05
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Domnul Marius, si fratele meu e ultimul an la medicina si stiu cat de inversunati sunt impotriva homeopatiei. Si el invata enorm de mult si e o munca grea cea de medic..N-a contestat nimeni asta. Dar eu stiu ca am mers la toti doctorii posibili si n-au reusit sa-mi zica ce am, et voila dupa ce am urmat remediul dat de Scarface m-am simtit mult mai bine, nici eu nu-mi explic dar asa a fost! Nedrept e ca i s-a inchis contul, faptul ca anumiti useri au id-ul lui asta nu inseamna ca il are toata lumea. Cu ceilalti cum ramane?
cu stima, CK
0
16-11-2009, ora 23:08
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Parearea mea e sa nu dea afara pe nimeni :)), lasati pe fiecare sa aleaga pe cine asculta, cu stima CK
0
16-11-2009, ora 23:21
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
hei, catalin ma bucur sa te aud din nou, se pare ca esti mai bine avand in vedere ca te-ai lasat ajutat de scarface.Roaga-te mai departe pentru binele tau si in curand vei putea sa impartasesti si altora aici in forum din experienta ta. Esti un baiat deosebit.dar lucrul asta il stii si tu cel mai bine.
"Constiinta vietii pretuieste mai mult decat viata !! - Dostoievski "
0
16-11-2009, ora 23:27
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Pentru Marius24 vreau sa fiu foarte scurta: " Iarta-l Doamne ca nu stie ce spune !! "
0
16-11-2009, ora 23:36
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
Quod Erat Demonstrandum
Dramatism romanesc tipic n-am ce zice. dumitale stii sa citesti? ai citit comentariile scarface/ studenta? asa in detaliu si tot? eu am avut rabdare sa citesc si am vazut despre ce e vorba.
0
16-11-2009, ora 23:40
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
eh dramatism si la mine ca nu am putut sa ma abtin din cearta desi frumos ar fi fost sa stau deoparte. doar ca mi-e mila de unii oameni. sunt atat de prosti incat cred ca ii doare rau de tot- si pt asta nu cred ca are leac nici homeopatia nici nimic
0
16-11-2009, ora 23:48
catalin_19
Nu este medic/terapeut
catalin_19
Multumesc skincod :)

Si eu ma bucur ca ma ajuta Scarface si u esti alaturi de mine... a inseamnat mult aceste cuvinte care le-ai scris mai sus :)
Deja... incep sa am rezultate.. si le vad de la mare distanta rezultatele :D
Eu luptam de unul singur... dar cand am primit sfaturile necesare si ce trebuie sa fac de la Scarface... credema ca ma simt ca nou. Ce-l putin ziua de astazi asa a fost. Am fost foarte bine dispus.. eu care eram tot timpul, vai de capul meu... scuzami expresia :P.
Nu inteleg dece se intampla chestii de genul pe acest site... de se dau oamenii care ajuta afara :(... e total ceva gresit. Toata lumea e liber sa aleaga daca ii place sau nu... nu merge doar dupa ureche.. asa se complica toate... si foarte multa lume are nevoie de ajutor. In loc sa facem ceea ce se intampla aici... mai bine sa incercati sa ajutati lumea, cred.. Sunt sigur ca se mai intampla si greseli si de toate.
Va multumesc si va doresc numai bine tuturor :)
Te salut skincod sa ai o seara frumoasa :)
0
16-11-2009, ora 23:56
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Draga Marius, e dreptul tau sa ai asa o atitudine ostila, avand in vedere ca esti subiectiv. E normal sa-ti sustii sora. Si homeopatii invata tot 6 ani, si ei sunt medici. Sau ai impresia ca au invatat homeopatie la colt de strada, spargand seminte ? Pentru cultura ta generala, in Romania, toti homeopatii sunt medici.
Si nu vad de ce ti se pare ca aici este vorba despre dramatism? Sunt persoane care chiar au nevoie de sfaturile lui Scarface, nu toti au id-ul lui.
0
17-11-2009, ora 08:28
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Si totusi...raspunsul administratorului intarzie... oare o avea acest forum asa ceva?
0
17-11-2009, ora 09:47
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
am zis ca e dramatism teatral pentru ca scarface deja si-a facut alt cont si a si inceput sa raspunda si sa spuna cine este asa ca comunicarea cu el nu a disparut deloc. si cine vrea sa l contacteze e de ajuns sa ii dea mesaj privat- si nu mi spuneti ca voi cei de mai sus nu stiti asta deja...

si mai e dramatism pentru ca ati sarit ca arsii dar studentele de ce nu au fost date afara? pai administratorii credeti ca dau afara asa la intamplare oamenii? adica daca scriu eu 10 plangeri ca ma enerveaza 10 oameni credeti ca o fac orbeste? nu. ei citesc si analizeaza comentarii si trimit avertismente... intrebati l pe scarface cate avertismente a primit deja fara sa fie dat afara? ca nici ei nu dau din prima afara oamenii. si nu fara motiv
0
17-11-2009, ora 10:33
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Dupa cum am mai zis, m-am adresat numai administratorului, si tu marius24 te crezi administrator?daca da inseamna ca ai o mare problema, intreaba pe sora ta poate are niste tratamente, pt ca in cursurile alea de la medicina se scriu multe remedii interesante si bune.Incearca, marius, nu dispera mai tare, suntem langa tine, ai credinta si va da roade!
0
17-11-2009, ora 10:33
yochana
Nu este medic/terapeut
yochana
Buna dimineata, Marius!
S-ar parea ca discutiile acestea contradictorii sunt inutile si, bineanteles, pot deveni chiar interminabile. Ideea este ca myreille a solicitat o explicatie administratorului, pe care nu a primit-o si probabil nici nu o va primi.
In rest, noi ceilalti avem dreptul la opinii proprii si corect este sa ni le respectam. Daca tu consideri ca este dramatism teatral, este ok, este parerea ta si poti sa ti-o mentii, dar nu-i prea frumos sa jignesti. Oamenii nu sunt prosti, sunt doar in suferinta, si apeleaza la mijloace in care au incredere si care-i pot ajuta. Cred ca nu mai are rost sa ma pierd in cuvinte si chiar nu-mi doresc sa intru in polemici cu nimeni.
O zi frumoasa tuturor!
0
17-11-2009, ora 10:56
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
ah vai ce ironie frumoasa pe myreille. chiar imi place. si ceilalti care s-au bagat in discutie sunt si ei administratori? sau acum ne luam doar de cei care zic adevaruri... tanti pune mana si citeste si tu. ca nu sunt hartie igienica cursurile alea... sunt mii de pagini, kilograme intregi de carti pe care nici nu le-ai vazut intr-o viata.
si acu esti bine mersi ca totul merge bine (ceea ce e foarte bine) dar cand va aparea o problema care nu se vindeca cu homeopatie?? atunci cand dai fuguta cu coada intre picioare la doctor si parca cursurile alea nu mai sunt asa inutile- si cand te-o intreba de ce ai stat dna atata fara tratament si o sa ti fie rusine sa ii zici. crede ma se intampla. am sora la medicina, mama medic- si unul foarte admirat si respectat si o vad cat de trista este cand vine cate cineva care a stat acasa cu acupunctura si mai stiu eu ce si efectiv nu are ce sa le faca. si dau vina pe ea ca nu poate mai multe. cand de fapt ei au stat si incercat alternative ignorand total medicina. zic total pentru ca sunt multi care nici nu ating medicamente ca vezi doamne ii otravesc doctorii. ha!

aroganta si prostie multa. ia sa nu mai raspunda nimeni ca o enervati pe myreille ca vrea doar administratoru sa apara. sau doar cine e frumos si de acord cu ea si ii ridica in slavi idolul vietii dl scarface.
0
17-11-2009, ora 10:59
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
si ce daca fetele sunt colege la medicina? sunt 600 de colegi in an si aproape toti se cunosc intre ei... cel putin 300 dintre ei si comunica si au grupuri si site uri de internet si tin legatura... deci ziceti mersi ca nu au aparut 300 de comentarii pertinente... ce faceati acum... ii dadeati afara pe toti??
0
17-11-2009, ora 11:10
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Si contul de pe care a intrat Scarface ca sa-l ajute pe Catalin a fost blocat ieri dimineta, asa cum mi-a zis scarface ieri.
Interesent este ca administratia forumului a citit imediat ce a scris Scarface lui Catalin si i-a banat imediat si contul acela
dar refuza sa dea un raspuns la acest topic !
Al lucru interesant este ca Marius stie cu siguranta ca scarface a primit advertistmente (de unde ??), stie de contul pe care si l-a facut ulterior si
este si singurul de aici cel care scuza blocarea
0
17-11-2009, ora 11:20
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
" respect " marius ! . dar vezi ca devii la fel de vehement ca si scarface !!
si vezi ca internetul creeaza dependenta.take a break !
0
17-11-2009, ora 11:39
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
hei catalin, buna, te auzi deja mult mai happy, ...
si se vede clar ca-ti merge bine din felul cum scrii si daca as putea sa fac mai mult pentru tine ma gasesti oricand aici !!
Intotdeauna Binele Invinge Raul !
" Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la deznadejde ! " - Balzac
0
17-11-2009, ora 12:09
madutza68
Nu este medic/terapeut
madutza68
Nu cu foarte mult timp in urma, avand o problema destul de grava, am fost
sfatuita de o prietena sa intru pe acest forum si sa-l intreb pe scarface despre
rezolvarea ei, mai ales ca nu am incredere in medici si prietena aceea fusese
vindecata cu ajutorul lui. Vreau sa va spun ca nu i-a trebuit prea mult sa isi
dea seama ce am si tot ce mi-a spus despre cauzele bolii era adevarat, desi nu
ma cunostea deloc. Si m-a ajutat cu mijloace foarte simple si intr-un timp
uluitor sa scap atat de nodulul acela care nu mai imi dadea deloc pace numai cat
si de starea mea psihica care era la pamant. Sunt de atunci un alt om si toti
care ma vad acum se mira de schimbarea mea ! Chiar si parintilor mei le-a fost
greu sa creada de "miracolul scarface", a trebuit sa ma las palpata de mama si
sora mea in necredinta lor. Nu stiu cui sa multumesc mai intai: prietenei mele
ca a fost inspirata sa ma incurajeze sa intru pe forumul acesta, lui scarface
pt. harul lui sau bunului Dumnezeu, care cu siguranta ca a avut un rol hotarator
in vindecarea mea. Probabil la toti trei...insa fara unul din acesti trei
factori nu as fi ajuns sa ma vindec.

Cat despre scarface, ce spun unii nu are deloc deaface cu realitatea, daca
cititi cu atentie o sa vedeti de fapt ca majoritatea raspunsurilor pe care le
dadea scarface in forum nu erau nicidecum atacuri, nici agresivitate si nici
sfaturi directe, ci era vorba de indrumararea pacientilor catre o alta medicina,
una mai umana si mai naturala, la care multi pacienti nu se gandesc in
disperarea lor cat si avertismente despre pericolul medicamentelor luate
de pacienti. In timp ce unii scriau "du-te la doctor" scarface scria "consulta
un medic homeopat". In timp ce unii scriau "e normal ce ai", scarface explica in
amanunt cauza bolii.

In discutia asta, pe care Marius, un evident adept al alopatiei cat si metodelor
de expulzare de pe urma parei rautacioase si neintemeiate, incearca sa o abata intr-o directie gresita, nu
este vorba deloc de faptul daca scarface ajuta, unde si cum ajuta sau care
medicina este mai buna, ci aici este vorba de ceva foarte urat si anume de modul
in care tineri doctorasi inraiti, intrati pe forum numai sa-l atace pe scarface
(uitati-va la posturile lor) incearca sa scape de "concurenta" cat si de modul
cum "reactioneaza" conducerea forumului la acest lucru, spalandu-se pe maini ca
Pilat si lasand fariseii si mariusii sa le rezolve treburile.

De asta este de fapt vorba aici...
0
17-11-2009, ora 12:20
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Da lasatii domne sa se certe in continuare, putina concurenta nu strica niciodata :), asa mai aflam si noi cate ceva. cu stima, CK
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
70 comentarii 12 3 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Homeopatie
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •