Intrebare pentru administrator

70 comentarii 1 23 Înainte ›
0
17-11-2009, ora 12:39
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Draga Marius, nu mai pune atata suflet, mamica, cand scrii asa ceva! Sa nu te imblnavesti de ceva, doamne fereste! Si nu de altceva..dar cine mai conduce forumul asta??Ne lasi de izbeliste? Acum cand avem nevoie de tine si de kg de cursuri? acuma cand sunt atatea reclame la medicamente pe forum si cand se castiga cel mai bine? nu se poate, sa ai grija si sa ne traiesti...bine!
0
17-11-2009, ora 13:03
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
ah chiar ce s-ar face planeta asta fara mine? ma simt flatat. eh daca stau acasa cu copilu ce sa fac... stau si eu pe net cateva zile... si ma amuz de "mare ti-e gradina Doamne" (ca idee nu numai eu stiam de contul nou al lui scarface- eu mi-am dat seama doar dand clic pe niste intrebari)- dar si dintre dvs mai sunt cativa care au comentat pe chestia asta asa ca nu va faceti ca nu stitii despre ce era vorba.
dar probabil intre timp v-a lovit si paranoia si vedeti securitatea peste tot sau ceva de genu

pt madutza68- nu au intrat doar pentru asta doctorasii tineri inraiti... vezi ca au multe raspunsuri pe forum deci...

daca toata scena asta s-ar desfasura live intr o sala. femeile astea crizate ar plange si isteriza ca nebunele... multumim inventatorului netului ca nu ne vedem intre noi...
0
17-11-2009, ora 14:17
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
E mai bine sa te loveasca paranoia decat prostia. vezi tu, baietas, .iarasi te consumi.of of of of. stresul asta.grije mari.bani putini.copii multi...
0
17-11-2009, ora 17:26
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Ooooooo, d-le marius24, bine ai venit la concursul pe tema "hai sa-i dam in cap lui scarface" !!!
In tabara voastra mai era nevoie de o majoreta... si de galerie in plus, pt ca se pare ca pierdeti !!!
Cam ce crezi tu ca reprezinta forumul asta ? O arena cu "in sabii ne batem sau in vorbe ne ingropam" ?!
Iar pt expresia "femeile astea crizate ar plange si isteriza ca nebunele..." "unii oameni sunt atat de prosti incat cred ca ii doare rau de tot..." etc. -... imi pare rau, dar iti lipsesc zdravan cei 7 ani de-acasa! Te-a jignit careva dintre noi ? Daca nu, cum iti permiti sa recurgi la asa ceva?
Copiii mei (unul de 24 si altul de 19 ani) s-au facut mari, uneori cu ajutorul medicamentelor, alteori cu al ceaiurilor, samd. Deci am copii pe-acasa si am reusit sa-i cresc, apeland la sprijinul cui am considerat eu ca mi-ar prinde mai bine, functie de moment.
Nu inteleg ce cauti tu printre noi. Nu-i vorba ca eu as hotari asta - dar : il inteleg pe scarface : isi apara punctul de vedere si recomanda tratamente, in plus, ajuta oameni. Ii inteleg pe pacienti, care au nevoie de sfaturi, ca de-aia intra pe acest forum, care se numeste "romedic". Le inteleg si pe studente, carora le-ar sta totusi mai bine daca si-ar folosi cunostintele in scopuri pur umanitare, nu in polemica ieftina. Dar tu, ce cauti aici ?! Intr-adevar, cred ca ar fi fost mult mai frumos din partea ta sa te abtii, decat sa arunci cu invective spre niste oameni pe care nu-i cunosti, care nu ti-au cerut nimic, care nu te-au intrebat macar ceva. (Cat de mare este un ou mic ?... dar caracterul tau ?...)
Nu stiu daca de mine te-ai legat in problema cu ochii. Dar, pentru diversele probleme pe care le-am avut, am cerut sfatul mai multor domni doctori de pe acest forum. Sunt intr-adevar medici de toata isprava, care nu ezita sa raspunda si sa ajute. Am mai spus - jos palaria in fata lor ! Dar, jos palaria si in fata lui Scarface, care este medic homeopat. Nu-l lasi tu sa fie ?! Nu-l lasi tu sa existe ?! Cine esti tu ?!
Nu am nimic cu studentele carora le faci tu lobby. N-as fi avut nimic daca stateau la locul lor si faceau ceea ce asteptam de la ele, lucru pentru care le-as fi multumit : sa ne ajute cu ceea ce stiu. Daca vor. Nu le-a obligat nimeni. Dar nu sa vina sa dea din coate si sa-l impinga afara pe cel care INTR-ADEVAR a ajutat multi oameni. Daca-ti construiesti cariera sapand groapa altuia... cum te numesti ? Roman, intr-adevar ! Pai sa-i moara capra, daca da lapte mai mult decat a mea, nu ?!
Intr-adevar, e mare gradina lui Dumnezeu! Dar intai cerceteaza in ce parte a gardului esti tu - s-ar putea sa ai un soc...
0
17-11-2009, ora 19:20
Marius24
Nu este medic/terapeut
Marius24
gata am priceput punctul de vedere al acestei populatii generale: daca sunt homeopat si va zic aruncati la gunoi doctorii si medicamentele atunci ma iubeste toata lumea si se face revolta generala, ,
dar daca as fi student sau doctor si v-as spune- luati si homeopate dar nu renuntati la medicamente si tratamente- atunci e clar intru in polemica si sunt ponegrit de niste necunoscuti. deci pentru cunostiinta populatiei generale: nu am voie sa contrazic vracii, doar doctorii. ala care contrazice mai mult doctoru ala are sanse mai mari de popularitate

m-am legat de cineva care a zis ca studenta a recomandat visine omului- generic vorbind, si daca va uitati chiar a existat un comentariu la una din fete si chiar zisese visine nu e bun luati nu stiu ce. deci nu de dvs m-am luat

eh puteti sa incercati sa ma contraziceti in continuare- dar sunt priceput la discutia in contradictoriu- e slujba mea de zi cu zi
am stat si eu 2 zile acasa si dand clic pe forum am vazut intai postata intrebarea asta, am dat clicuri sa vad de la ce a pornit si ce a scris fiecare din cei implicati si am tras singur concluziile. sunt convins ca neutrii, in afara de acei studenti si scarface nici macar nu au priceput nimic din acea discutie care a iscat asa zisul scandal-s-au oprit la inceputul frazelor- unii cu linkuri altii cu explicatii stiintifice- ca daca ar fi inteles atunci ar fi vazut cine are dreptate si cine nu.
0
17-11-2009, ora 19:28
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Unde dai si unde crapa... pana la urma rubrica de sugestii e pusa...de ochii lumii? :))
0
17-11-2009, ora 20:57
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Oops, surpriza !!!!
Se pare ca postingurile voastre au induplecat admin-ul sa-si revizuiasca hotatarea luata caci vad ca mi s-a deblocat contul cand am intrat acum! Nu am primit nici un mail nimic...
Ori a fost duhul lui Samuel Hahnemann... nu stiu cine l-a deblocat deci...

Va multumesc in orice caz foarte MULT pt. suportul aratat cu atata patima (sa zica mersi Marius ca nu a fost intr-o incapere reala cu voi...:-) ), pt. reclama facuta pe gratis de facultatea de medicina din bucuresti pt. homeopatie cat si bineinteles la admin pt. hotararea luata !

Deci 1:0 pt. voi, pt. medicina alternativa fie ea homeo sau hetero, si pt. Elisa, fetita lui Myreille, careia ii merge foarte bine in ciuda sfaturilor complet "periculoase."

Pt. voi va pun aici niste poze (ca altceva nu pot sa va trimit online)
(link fara www, copiati-l in browser : home.arcor.de/scarface7/poze

- o poza din copilarie cand am dat cu ochii de primele granule homeopate la mama pe masa
- un ursulet de multumesc cu numele de Tudor, adica un teddy-urs.
- si doua avertismente cu ce se intampla cu voi daca folositi prea mult remediile naturiste si alopate !

Va pup pe toate !!!! (desi sunt homeo !!!)
0
17-11-2009, ora 22:49
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Totul e bine cand se termina cu bine, aveam pregatit si eu un mesaj dar bine ca nu mai e cazul !
Oricum era tardiv, scarface cred ca ai fost " gratiat " inca din aceasta dupa-amiaza ! :)

DIscutii si de ce nu controverse ( cu argumente bineinteles ! ) placute tuturor, in fond e un forum de discutii !
In plus daca unul singur dintre vizitatorii acestui site isi gaseste o alinare cat de mica a suferintelor sale este un castig care nu poate fii trecut cu vederea de nimeni ! Nu conteaza pe ce cale, important este rezultatul, nu trebuie uitat asta !

Sanatate, ca-i mai buna decat toate !
0
18-11-2009, ora 10:09
dr. Tepes Monica
Identitate neconfirmată
dr. Tepes Monica
Este o pierdere pentru toti cei care utilizau acest site, nu doar pentru pacienti. L-am descoperit pe Scarface cu bucurie si cu uimire nu doar pentru cunostintele lui vaste dar si pentru generozitatea cu care impartea gratuit sfaturi atat de utile. Cred ca petrece zilnic ore scriind pacientilor in nevoi si cred ca succesul lui vine deopotriva din cunostintele temeinice si foarte orientate dar si din insufletirea cu care se imparte intr-un mod atat de dezinteresat. Sfatuiesc pe cei care au nevoie de el sa i se adreseze direct, iar pe administratorul site-ului sa urmareasca traficul.
0
18-11-2009, ora 10:12
dr. Tepes Monica
Identitate neconfirmată
dr. Tepes Monica
Comentariul meu anterior este tardiv...Deci, bine ai revenit !
0
18-11-2009, ora 11:01
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Jos palaria, Admin! Ma bucur enorm ca Scarface poate posta din nou...sanatate si sa ne auzim sanatosi!
0
18-11-2009, ora 11:25
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Hmm, ne-am bucurat prea devreme !!!!!!
Azi, pe data de 18.11.2009, la ora 11:00 ora romana am primit un email de la echipa forumului:

-
"Stimate domnule

Am observat ca v-ati creat un nou cont si ati inceput sa-l folositi in aceeasi maniera si pe acesta.

Tot ceea ce doresc este sa nu mai creati conflicte pe forum si sa va limitati cu sfaturile homeopatice doar in sectiunea dedicata acestora.

Respect munca depusa de dvs pe forumul ROmedic si sunt convins ca toti medicii (si persoanele care furnizeaza servicii medicale) ce ofera sfaturi medicale intr-un mod profesional si sincer primesc in schimb apreciere si rezultate (programari la cabinet).

Uitati ce vom face in continuare: vom debloca contul "scarface" pe care il puteti utiliza din nou. Veti putea raspunde doar la subiectele din sectiunile de medicina naturista si la cele externe CE SOLICITA UN SFAT "NATURIST".

Orce abatere de la aceasta regula va duce la stergerea TUTUROR mesajelor dvs (inclusiv din trecut) si la suspendarea contului si conturilor viitoare, inclusiv tracking IP si blocarea accesului IP-ului dvs.

Precizez ca acesta este ultimul mesaj pe care vi-l trimit si va rog sa va conformati politicii acestui forum si sa respectati regulamentul si hotararile echipei ce administreaza acest portal.
Ar fi pacat ca toata munca depusa de dvs pe forumul ROmedic sa dispara."
-

Acest lucru este sinonim cu blocarea contului, caci in rubrica naturista NIMENI nu cere sfaturi. Aceea rubrica are un alt scop. Deci conducerea formului ma sileste sa tac, insa intr-un mod foarte diplomat.

Acestea sunt nr. de subiectele postate in catva ani de zile in rubricile "naturiste", cele mai multe postinguri
nu au nimic deaface cu sfaturi sau intrebari.

Homeopatie Subiecte: 85 (20 de posturi facute numai de mine)
Dietoterapie Subiecte: 5
Recomanda Subiecte: 31
Acupunctura Subiecte: 15
Fitoterapie Subiecte: 21

Fata de categorizarea pe boli:
Boli ale oaselor, muschilor si articulatiilor Subiecte: 651
Boli endocrine Subiecte: 468
Boli neurologice Subiecte: 556
Boli genitale Subiecte: 1363

Homeopatia trateaza aceleasi afectiuni ca si alopatia. Interzicand unui homeopat sa raspunda in rubricile la care raspunde un alopat inseamna cenzura si interdictie. Acest forum este format din pacate de alopati, asa ca nu este de mirare aceasta cerinta.

Pt. aceasta redau pasajul dr. Cadar din interviul despre homeopatie:

"- Ce boli se trateaza cu ajutorul homeopatiei?
- Sa stiti ca homeopatia nu este altceva decat tot medicina. Este ca si cum m-ati intreba ce boli se trateaza cu ajutorul medicinii. Evident ca toate bolile se trateaza cu ajutorul medicinii si, prin reflexie, toate bolile pot fi tratate cu ajutorul homeopatiei."
-
Multam pt. deblocarea contului insa ori il tineti mai departe blocat ori ma puneti sa astept cateva luni pana cand cineva ar pune o intrebare in rubrica naturista este acelasi lucru. Cert este ca in felul acesta interziceti pacientilor dreptul de a afla ca mai exista si alte tratamente decat cele cunoscute.

Forumul este impartit pe boli si acolo sunt puse si intrebarile. Cerandu-mi sa nu mai scriu acolo inseamna
aceeasi interdictie ca si blocarea contului. In acelasi timp ma santajeaza cu stergerea tutoror mesajelor mele in caz ca nu ma supun acestei hotarari.

Se pare ca conducerea formului nu a aflat inca ca interdictiile de orice natura duc la o si mai mare infrangere a celui care le impune. Dar daca asta este dorinta dvoastra nu aveti decat sa tineti la ea.
Eu nu o accept. Multam frumos.
Aceleasi drepturi pt. toti daca tot detineti un forum public !
0
18-11-2009, ora 11:39
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Una e sa nu mai creeze conflicte alte e sa-l banati de pe toate ariile inafara de homeopatie, at normal ar fi ca in functie de specialitatea fiecaruia sa posteze numai in sectiunea admisa, de ex gastroenterolog sa posteze exclusiv la probleme ale tubului digestiv, psiholog la psiho samd ! Nici prin minte nu-mi trecea sa apelez la homeopatie daca nu era Scarface, si nici eu nu am postat la homeopatie. Incercati sa gasiti alte rezolvari. cu stima, CK
0
18-11-2009, ora 14:02
dr. Tepes Monica
Identitate neconfirmată
dr. Tepes Monica
Ar fi interesant de urmarit cum tot forumul se muta pe "MEDICINA NATURISTA".
0
18-11-2009, ora 16:36
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
Clar...tot in Romania suntem.pt.o clipa m-am crezut in alta tara cred de am crezut ca a inteles admin despre ce e vorba. suntem dezamagiti oricum.
0
18-11-2009, ora 20:44
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Buna seara, domnule Administrator, si multumesc si eu pentru faptul ca ati tinut cont (oarecum) si de parerile si rugamintile noastre !
Sunt de acord cu dumneavoastra in ceea ce priveste crearea conflictelor si intretinerea lor, dar permiteti-mi sa nu fiu si in legatura cu marginalizarea lui si trimiterea exclusiv intr-o zona destul de neaccesata. As fi preferat (si sunt sigura ca nu numai eu!) sa-l regasesc in continuare tot pe aici.
Apropo de crearea conflictelor pe forum, as vrea sa tineti seama de faptul ca el doar a raspuns la provocarile unora care nu l-au suportat pe acest forum ; din cate am vazut, nu cred ca a initiat vreun conflict. Cu toate astea, mi-ar placea intr-adevar sa nu mai existe nici provocari, nici atacuri la persoana, nici la ceea ce face fiecare, cum, cat si de ce face tocmai ce face... etc... Daca toata lumea s-ar limita doar la sfaturi, cred ca ar fi mai bine... pentru toata lumea !
Eu (si nu numai eu) respect munca TUTUROR de pe acest forum, multumesc TUTUROR celor care incearca sa ne ajute, deoarece cand sunt mai multe sfaturi, alegi mai usor ceea ce consideri ca ti s-ar potrivi !
Va rugam, nu-i limitati posibilitatile de a posta pe acest forum ! Numai asa poate sa ne sprijine in continuare, numai asa putem si noi afla mai multe despre diverse tratamente - homeopate (de la Scarface), naturiste (de la Nick). Amandoi sunt doi OAMENI de valoare, care au ajutat si ajuta in continuare, total dezinteresati. Aceeasi apreciere o am si pentru ceilalti medici care raspund de fiecare data cand observa o problema de sanatate. Aceeasi apreciere o am si pentru studentii/studentele care invata nopti la rand pt a ajuta oamenii la randul lor (asta indiferent de parerea dlui marius24, care si-a permis mai sus sa traga concluzii total eronate si sa jigneasca bolnavii care aleg tratamentele homeopate si naturiste, fara teama ca ar putea fi banat). Daca este posibil, dati-le voie sa ne ajute, tuturor celor care doresc asta !Am avea de castigat toti, dar in primul rand, noi, cei care avem nevoie de dvs !
0
18-11-2009, ora 21:08
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Utilizarea forumului ROmedic se poate realiza doar cu acceptarea regulamentului. Atunci cand un utilizator incalca aceste conditii ne rezervam dreptul de a-i suspenda contul. Intr-un prim pas utilizatorului i se aduce la cunostinta modalitatea in care a incalcat aceste reguli si este rugat ca pe viitor sa tina cont de regulamentul ROmedic. Daca acesta continua in aceeasi maniera si demonstreaza rea intentie contul sau poate fi suspendat pe termen nelimitat.

Suspendarea unui utilizator nu se poate realiza la solicitarea altor utilizatori. Totusi, "plangerile" primite la adresa unui utilizator, cat si atentionarile "Raporteaza continut inadecvat" ne permit sa acordam o atentie speciala acelor utilizatori. Doar in cazul in care consideram ca acel utilizator incalca (repetat) politica de utilizare contul sau va fi suspendat.


Utilizatorul Scarface a incalcat regulamentul ROmedic(http://forum.romedic.ro/regulament.php) in nenumarate randuri si a fost atentionat de mai multe ori prin mesaje specifice.

Inafara incalcarii acestor reguli consideram utilizatorul "scarface" vinovat de o problema mult mai GRAVA. Aceea de a oferi raspunsuri si solutii medicale nedovedite stiintific si, mai rau, de a incuraja la intreruperea tratamentului medical deja instituit de catre un medic. Acest lucru poate aduce prejudicii acelora care urmeaza astfel de sfaturi.

Ca urmare am luat urmatoarea decizie: utilizatorul scarface poate folosi contul sau in viitor doar daca respecta urmatoarele conditii:
1. postarea numelui real in campul de prezentare din profilul sau (eventual si alte date privind activitatea sa profesionala)
2. trimiterea unui mesaj catre ROmedic in care sa furnizeze date de contact in vederea stabilirii identitatii acestuia.
3. postarea de sfaturi/tratamente naturiste doar in sectiunea de dedicata acestora (http://forum.romedic.ro/cat/Medicina_naturista.html)
4. renuntarea la mesaje de incurajare la intrerupere a tratamentelor medicale prescrise de medici.

Conditiile de mai sus sunt valabile pentru orice utilizator aflat in situatie similara.


Profitam de aceasta ocazie pentru a face apel la ratiunea si discernamantul utilizatorilor nostri pe care ii sfatuim sa aleaga cu atentie ce sfaturi sa urmeze privind sanatatea lor sau a celor apropiati.

De asemenea, mentionam ca si sectiunea Medicina Naturista este tot in acest forum si trebuie sa ii acordam atentia cuvenita ( am remarcat sustinerea care exista pentru acest subiect ) Pentru a incuraja utilizatorii sa vizualizeze si aceasta sectiune vom promova suplimentar sectiunea si promitem pe aceasta cale ca vom modifica categoriile sectiunii astfel incat sa poata fi cat mai bine utilizata de cei interesati. Sugestiile voastre sunt binevenite.
0
19-11-2009, ora 01:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Marius24, daca ai fi citit regulamentul forumului, ai fi vazut ca acolo scrie clar ca este interzis sa iti lasi/dai adrese de mail, id-uri de mess, nr de tel etc.Asta in cazul in care nu esti medic...Acum stii vb aia, orice lege e facuta sa fie si incalcata, asa ca nu contest faptul ca nu se mai dau si date de contact!
Oricum ma bucur ca i s-a deblocat contul lui scarface, fapt pentru care trebuie sa ii multumesc administratorului ca a tinut cont de rugamintile noastre!Acum sper sa ii permita sa-si continuie activitatea si pe forum, nu doar la sectiunea medicina-naturista, dar sa evite conflictele de orice natura si sa tina cont de regulile impuse!
Numai bine!
0
19-11-2009, ora 01:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Draga forum, ma simt onorat ca schimbati peste noapte regulamentele forumului din cauza mea, insa
pana sa ajung sa vad regulamantul aplicat NUMAI mie, ar trebui sa vad regulamentul aplicat la toti care dau sfaturi medicale in acest forum.

Cand vad ca este aplicat regulamentul la toti care dau sfaturi aici, inclusiv la studentele si medicii incognito care posteza pe aici, atunci o sa-l aplic si eu la mine, respectiv o sa-l respect si eu.
Deci egalitate pt. toti.
Cred ca 20 zile va ajung pt. a dovedi ca acest regulament este aplicat tuturor ce dau sfaturi medicale si nu a fost facut numai pt. a justifica ceva si rog utilizatorii sa ajute si ei forum la pastrarea regulamentului anuntat cu atata pompa mai sus. Pana atunci nu o sa mai postez. O seara placuta.
0
19-11-2009, ora 01:56
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Scarfaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ţi s-a deblocat accesul, mă bucur, bine ai revenit ;)))

Mi-au plăcut rozătorul şi copilaşul :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Sunt pe "jos" de râs...incredibil de plastice ;)))
Numai bine!

P.S. Salutări prietenilor care au postat în cadrul acestui subiect, se ştiu ei ;)))
0
19-11-2009, ora 14:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutari si tie draga Nick!!
Pupici
0
23-11-2009, ora 22:27
anca2
Nu este medic/terapeut
anca2
as dori sa-mi raspundeti pe email daca se poate la urmatoarea intrebare, ce inseamna1.51 la analiza de cortizol cu semnul exclamari este ug/dl 5.00-25.00 va rog sa-mi raspundeti pe email as dori sa stiu este de bine sau de rau va multumesc si ast raspuns puteti sa-mi trimiteti -
0
23-11-2009, ora 22:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Înseamnă că sunteţi suspectă de sindrom Addison (insuficienţă adrenală corticală), datorită hipocortizolismului. Consultaţi medicul endocrinolog pentru un diagnostic cert.

Diagnosticul 100% cert se bazează pe absenţa creşterii proporţiei de cortizon şi de aldosteron la o oră după injectarea de corticotrofina (ACTH) şi pe creşterea spontană a cantităţilor de ACTH. Diagnosticul implică şi cercetarea anticorpilor antisuprarenalieni, un bilanţ endocrin şi o scanografie a regiunii suprarenaliene.

Ce simptome aveţi, ce vă deranjează în acest moment?
Aţi avut vreo psiho-traumă, fizio-traumă, infecţie puternică, o intervenţie chirurgicală nereuşită în zona suprarenaliană, probleme cu tiroida, ovarele etc. ? Aveţi şi în prezent?

Toate cele bune şi însînătoşire grabnică;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
07-12-2009, ora 13:29
bolocan
Nu este medic/terapeut
bolocan
buna ziua !am si eu o problema cu pielea penisului nu pot sa o (belesc )find ca capul e mare iar pielea prea ingusta si nu pot sa o (belesc normal)..ce trebuie sa fac?
0
07-12-2009, ora 14:33
myreille
Nu este medic/terapeut
myreille
hai, bolocan ca esti teroare cu (belirea)ta!!!esti comic tare...
0
07-12-2009, ora 19:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bolocan, dacă nu-ţi poţi decalota penisul, consultă un medic urolog. S-ar putea să suferi de fimoză...ţi se poate recomanda o intervenţie chirurgicală sau un unguent cu acţiune corticosteroidală, unguent precum Dermovate, care se utilizează conform modului de administrare recomandat de medic, nu altfel. (FIMÓZĂ s. f. strâmtare a orificiului prepuţial, care împiedică exteriorizarea penisului. ( germ. Phimose) Sursa: MDN).

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)


În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
14-12-2009, ora 10:46
ana-maria albert
Nu este medic/terapeut
ana-maria albert
Buna!Am un baietel de 7 ani, care in aceasta perioada face amigdalita...cu febra mare 39.8, de exemplu acum de joi i-am dat tratament si tot face febra, am ajuns de i-am luat augumentin si aseara dupa 2 ore de la administrarea lui a avut febra 38 c.Spuneti-mi va rog ce e de facut in cazul acesta?Ar trebui scoasa amigdalele?De fiecare data singura noastra problema mai mare este gatul.Astept un sfat va rog.
0
14-12-2009, ora 12:52
stelutademare
Nu este medic/terapeut
stelutademare
Salutare la toata lumea...Am mare nevoie de ajutorul lui Scarface..Ma ajuta cineva ?Unde-l pot gasi pentru o consultatie?
E urgent..
Multumesc mult..
0
14-12-2009, ora 13:03
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
ti-am lasat msj privat steluta, intra la "modificati profilul dvs" ca sa-l citesti
0
02-01-2010, ora 14:19
maria.chimina
Nu este medic/terapeut
maria.chimina
buna ziua si La multi ani ! pentu toti forum-isti, Intru pt prima data pe forum si nu sint nici o initiata in calculatoare {acum incep sa descopar avantajele dar si dezavantajele}. Credeam ca doar la Tv se cearta lumea, am si eu o problema ma doare in cot nu zimbiti, nu de lume, chiar ma doare.Ar trebui sa spun povestea mea, poate cineva imi da un sfat.Durerea o am de aprox 2 luni, cu ceva timp in urma ma-m lovit in cot de ceva ca o curentare puternica care a trecut dupa citeve minute. Dupa un timp la un efort a inceput sa ma doara, nu am fost la nici un medic, am zis ca trece apoi am pus un ciorap pt articulatii am luat de la farm movalis, lipoartrin, ung artro-stop, un plasture cu ardei iute, a mai slabit ceva durerea dar nu de tot.Problema e ca nu mai am putere si siguranta in mina .Recent am pus un plasture japonez care incalzeste cind il lipesti, am stat aprox 24 ore dar am senzatia in limbaj popular ca sa mosorit tendoane ligamente , zic si eu, un nerv ceva.Povestea e cam lunga, am vrut sa fiu explicita. Multumesc anticipat si va salut oe toti.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
70 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Homeopatie
  • Serviciile de homeopatie - decontate de stat?
  •