intrebare: sunt protejata in perioada de pauza?

am folosit timp de 6 luni logest, iar acum fac o pauza de o luna, as vrea sa stiu dak sunt protejata in perioada asta sau nu.multumesc
4 comentarii

Nu ! În nici un caz. Probabilitatea de a rămâne gravidă este chiar mai mare decât dacă nu aţi fi luat anticoncepţionale de loc.

datorita unei calatorii de afaceri foarte importanta vreau sa imi aman ciclul cu o luna. iau contraceptive logest. eu stiu ca daca, dupa ce am terminat folia, a doua zi incep alta noua acest lucru se poate realiza. asa este? cat de periculos este?

Da, aşa este. Nu este periculos.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sangerarea din pauza de 7 zile
- 2am nevoie de un raspuns rapid pentru a sti ce sa fac pls
- 6sunt protejata si in cele 7 zile de pauza?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 4cand trebuie facuta pauza?
- 1pauza de diane 35
- 1pauza de 8 zile in loc de 7
- 3Pauza doar 4 zile intre folii Logest !!!
- 4cand ar trebui sa fac pauza?
- 3Pauza de 7 zile
- 1Pauza anticonceptionale
- 1anticonceptionale si pauza
- 2Pauza de 6 zile in loc de 7 la anticonceptionale
- 06 zile pauza in loc de 7
- 0Întrebare pauza anticonceptionale
- 0Amenoree cu anticonceptionale
- 0Protectia pauzei de 7 zile la Desorelle
- 0Anticonceptionale yasmin
- 0Pauza de 7 zile la anticonceptionale
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale