Intrebare tratament helicobacter

26-07-2013
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Buna ziua!.In data de 1.07.2013 mi s-a facut rau si am vomitat toata ziua, a doua zi la fel astfel ajungand la urgente, acolo am aflat ca am gastrita hiperacida.Mentionez ca nu ma durea stomacul si nu ma durea absolut nimic. Mi-a dat redacib nospa si malox. Dupa o saptamana de tratament ma trezeam ametit ca dupa betie se misca tot in jurul meu trebuia sa stau concentrat pe un lucru ca sa nu imi fie rau. Chestia asta tinea pana la ora 11 ~12 dimineata. Tineam regim alimentar pentru gastrita spre seara simteam saliva foarte acida, asa ca scuipam acea saliva, deja ma ustura limba asa ca am decis sa imi fac analize de sange din nou. Am facut analize de sange pentru helicobacter pylori si am iesit 'slab pozitiv', doctorita de familie mi-a dat tratament duomox 1000 mg si klacid 500, 2 comprimate / zi (deci din 12 in 12 ore). Beau acest tratament simt ca nu mai am acid in saliva insa am ceva amar cred ca e medicament, deja e suparator noaptea ma mai trezesc din cand in cand si simt amarul in gura (medicament curat) si dimineata cand ma trezesc la fel. Vreau sa stiu daca e bun tratamentul sau e prea mare doza de antibiotic. Aseara pe la ora 3:00 mi-a curs sange din nas si ma trezesc cu amar in gura. E deja a 2-a zi de tratament si mai am 8. Vreau sa stiu parerea unui doctor pentru ca eu stiu ca doctorita de familie e cam depasita de chestiile medicale. Si mie mi se pare ca aceasta e o problema (sa simt medicamentul in gura + sange din nas)
1 comentarii
0
26-07-2013, ora 19:02
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
amarul din gura l-am simtit si eu PANA
la terminarea tratamentului.
DR m-a si avertizat asupra acestui fapt.
restul,
sigur iti va raspunde un medic.
cele bune,
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici