Intrebare urgenta... pls cat de repde se poate

29-10-2007
Nu este medic/terapeut
daca vreau sa fac sex acu prima oara, trebuie sa mi epilez perfect parul pubian? sau nu conteaza... ??? pls raspuns urgent ca sa stiu daca ma duc sa mi fac programare la epilare...
10 comentarii
0
29-10-2007, ora 00:00
cristal_tears
Nu este medic/terapeut
cristal_tears
meyyy...asta depinde d u nu e obligatoriu.parerea mea e ca in cel m-ai rau caz, dak t deranjeaza, poti sa ti-l tunzi un pic, sa nu fie prea mare.aja e m-ai bn...pana l urma rolul parului e d a proteja vaginul d mizerie sau d infectii.faki cum vrai...
0
13-01-2008, ora 00:00
hardutza
Nu este medic/terapeut
hardutza
mai bine epileazate, sau radel, eu o fac saptamanal si e super ok. nimic nu e mai frumos decat o zona curata si gata pregatita de sarutat. :)
0
14-01-2008, ora 00:00
roxanacarcu
Nu este medic/terapeut
roxanacarcu
eu zic sa te epilezi. e mai igienic si mai incitant...el poate vedea tot ce e de vazut...in plus poate te alegi si cu ceva sarutari "acolo"...iar orgasmul obtinut prin stimulare orala e devastator...crede-ma!
0
14-03-2008, ora 00:00
deea76
Nu este medic/terapeut
deea76
nu pot sa cred, crina22, epilarea trebuie s-o faci chiar daca ai sau nu contact sexual, tine de igiena corporala obligatorie si pt ca vrei sa faci sex, de contraceptie ai auzit????????????????
0
18-03-2008, ora 00:00
nume ireal
Nu este medic/terapeut
nume ireal
am si eu o intrebare va rog eu mult!!! de aproximativ jumatate de an ma epilez cu lama, uneori crema in...acolo ;) stiu ca e mai bine fara...da cand parul incepe sa creasca imi vine sa ma urc pe pereti.. e aspru si inteapa! help me!!! o crema ce face paru sa creasca mai.fin nu exista pa lumea asta ??? ceara numi place...doare :|.
0
28-03-2008, ora 00:00
arten
Nu este medic/terapeut
arten
parul matur e gros si mai inchis la culoare, odata maturat asa ramane, dupa mai multe epliari n-o sa mai intepe.
0
12-05-2008, ora 00:00
gologan
Nu este medic/terapeut
gologan
si eu am cam aceiasi problema.faza e ca la mine inca se mai ridica...dar totusi...e o problema cu erectia...nu e cum tre sa fie...e ca un lichid...trasparent...nici nu stiu ce pot sa fac...si asta o cam am de vreo 2 3 sapt...nush ce o fi ore eu tot zic ca e ceva temporar...faptul cred ca vine de la lipsa de sex...eu sunt plecat din tara...si tinand cont...ca tot timpu lipsa actului sexulual...cred ca si de aici vine sau eu totusi invinovatesc faptul ca am baut coca cola in exces...cativa ani foarte buni...am o sapt de cand mam lasat...acum am si o prietena...de cam 3 luni de zile...dupa un timp cam lung fara acte sexuale...si dupa acest timp..am ajuns cu aceasta fata la sex...de atunci am constat ca erectia nu e cum tre sa fie...eu inca mai ast iau vitamine etc...sunt momente cat totul functioneaza asa cum tre dar cate o data...nu e normal...va rog mult sa ma ajutati...am mai lasat un coment...pe forum pe pagina home.am doar 20 de ani va rog mult sa ma ajutati...ms mult
0
06-11-2008, ora 21:48
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu pot sa cred...mai lipseste sa ne intrebi Crina si daca trebuie sa te speli pe maini dupa ce tragi apa de la toillete si inainte de a manca!!!

Seara asta era cam anosta, dar acum a devenit f amuzanta!

Numai Bine!
0
07-11-2008, ora 14:17
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
păi dacă nu ştiam ce şi cum... eram o persoană speriată, în familia căreia nu s-a vorbit despre sex decât la modul... NU O FACE. nu am voie să întreb ca să ştiu cum face lumea din jur?
0
07-11-2008, ora 16:22
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
off Doamne...
mai Crina, dar nu trebuie sa astepti pana iti incepi viata sexuala ca sa te ingrijesti!!chestia cu epilatul tine de igiena corporala!!cine stie, poate ca vei avea sansa sa dai peste un iubit cu mentalitatea lui Napoleon, ca numai ala ii cerea Josephinei sa nu se spele in zona intima!!
intrebarea postata era despre epilat si nu despre sex, daca sa il incepi sau nu!!si bunica la tara se epileaza!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Epilare inghinala
  •